Top fra 3.1 Phillip Lim til 1.949 kr. hos Youheshe.com.

Jeg skal til en casual fest. Hvad skal jeg tage på?

Stines har tøjkrise, for hun skal til en casual fest og ikke vil være alt for fin. Miss Costume er heldigvis klar til at hjælpe

Hej Miss Costume

Nu har jeg siddet og kigget på Costumes hjemmeside i en time for at få inspiration. Men uden held - eller det passer ikke, inspiration er der masser af, bare ikke lige præcis det jeg kigger efter. Min datter skal døbes her i januar, og det fejrer vi selvfølgelig med en fest. En casual fest, så kjole og strømpebukser, synes jeg, bliver for fint. Derfor tænke jeg på at finde en fed, lidt kort kjole (eller lang top), gerne med en flot detalje (hvis ikke, har jeg et par stiletter med en fed detalje som kunne kompensere for en nedtonet overdel) og tage den ud over et par mørke cowboybukser. Her kommer mit "problem" så. Er det total utjekket at sætte tøj sammen sådan? Jeg mener det var meget moderne for et par år siden.

Jeg håber, du kan hjælpe mig, ligesom du har hjulpet mange andre piger med tøjkriser(findes der noget værre end tøjkriser:-))

Stine

Kære Stine

Tak for din mail. En funky top, jeans og et par festlige stiletter er en superfin kombination, når du skal være casual, men festlig. Så bare rolig, det er slet ikke utjekket. Derfor har jeg fundet festtoppe til dig, som du kan bruge til dine jeans og stiletter. Jeg har også fundet to korte og afslappede kjoler, som du kan bruge til tætte strømper og flade sko eller støvler - så bliver du nemlig festlig på en casual måde. Se kjoler og toppe - klik her.

Costume-redaktionen ønsker dig en stilfuld barnedåb.

Kærlig hilsen Miss Costume

Læs flere svar fra Miss Costume - klik her.

Skriv til miss@costume.dk.