© Zara

Kalder alle børn af 90'erne: Vi ved ikke, om vi skal græde eller grine over denne tops tilbagevenden

Go eller no-go? Har dit syn på den pelsede top ændret sig siden 00'erne? Vi kan ikke beslutte os.

Der er nok mange af os, som var børn i 00'erne, der kan nikke genkendende til det pelsede og dengang meget eftertragtede materiale, der prægede alt fra toppe og jakker til boaer og hårpynt. Men om det berettiger til en tilbagevenden? Det er der nok delte meninger om.

Nu har highstreetkæden Zara lavet en top med tilhørende cardigan, som med sit bløde, behårede faux fur-lignende stof samt mavekorte længde taler lige ind i nogle af de tendenser, der havde sin storhedstid i 00'erne, hvor de små toppe og syntetiske materialer i opsigtsvækkende farver i den grad slog igennem. Bare tag et kig på Britney Spears iklædt pink pelsjakke:

Tendensen kan hurtigt lede tankerne hen på andre af sin samtids trends som lavtaljede bukser, løsthængende totter i den forreste del af håret og ikke mindst solbriller med lyserødt glas à la Anastacia og Christina Aguilera. Det er faktisk også nogle af de 00'er-trends, som modellen Bella Hadid har været med til at sætte på dagsordenen igen og på cool facon bevist, at de måske alligevel har fortjent et gensyn.

Kan du mærke nostalgien presse på, kan du anskaffe dig både top og cardigan i hele fire forskellige farver hos Zara.

Og hvem ved, måske den pelsede top er lige så sej, som da du rockede den tilbage i 00'erne? Vi kan i hvert fald ikke komme uden om, at der er flere items, som vi ikke lige havde spået ville vende tilbage, som efterhånden har sneget sig ind i modebilledet igen.