Katten der altid spinder: Kitten heels

Hver uge på Costume.dk kan du læse 'ugens klumme', hvor vi stiller skarpt på en af modens tendenser. Denne uge er det de små kitten heels

Åh, man kender det kun alt for godt: Smerten efter en lang dag i stiletter, og det er selvom, det meste af dagen primært foregår bag skrivebordet. Ømme fødder, hård hud under trædepuden og stive heksetæer. Og så er det egentligt lige meget, om der er Scholl-indlæg involveret: Livet i pumps og stiletter er en son of a bitch – en skøn en – men en vaskeægte SOB.

Kitten heels er derfor en kærkommen ven i modebilledet, og når man først har børstet de første tanker om 80’ernes udgaver af sig, indser man, at man her har et perfekt kompromis mellem chik og comfort (chik-fort?).

Her er de bedste bud på katte, der altid spinder, i sandalversion – husk at tilføje en strømpe for ekstra chik-fort i de kolde grader, vi er udsat for i disse dage:

Miu Miu hos Mytheresa.com ca. 4.400 kr. / Jimmy Choo hos Mythresa.com ca. 2.950 kr. / Paul ANdrew hos Net-a-porter.com ca. 3.694 kr.

Hvis du ikke er bange for en lille 80’er vibe, er pumpen ikke et dumt valg. Igen kan en lille lækker strømpe med fordel tilføjes: