Kendall Jenner: Standby fra de sociale medier
© Vogue Japan

Kendall Jenners pause fra de sociale medier

Den unge model har muligvis skabt en karriere ud af sin tilstedeværelse på de sociale medier. Men 20-årige Kendall Jenner har også brug for at trække stikket

Den attraktive model, som allerede har formået at pryde fire Vogue-forsiderpå to måneder, kan også have behov for en social medie-detox en gang imellem. Og med 65 millioner følgere på Instagram, kan vi godt forstå hvorfor.

Første gang, Kendall trak stikket, opstod på en ferie, hvor søsteren Kylie Jenner hele tiden havde hovedet begravet i sin telefon, hvilket provokerede modellen så meget, at hun selv valgte at koble fra.

Sletter Instagram, Twitter og Snapchat

“Jeg hev stikket ud for at opleve alt omkring mig i stedet. Kylie ville ikke lægge sin telefon fra sig, hvilket fik mig til at tænke: ‘Det er så synd, at du går glip af alt det her' – det var i det øjeblik, at det klikkede for mig. Så nogle gange sletter jeg Instagram, Twitter og Snapchat fra min telefon i et par dage,” fortæller Kendall Jenner til Allure, hvor hun pryder forsiden til oktober.

Og det er ikke kun på feriedage, Kendall vælger at gå på standby. Det kan også sagtens være i løbet af middage og store modebegivenheder.

“Jeg finder det meget stødende, når en person ved middagsbordet sidder og kigger på sin telefon hele tiden. Jeg tager det meget personligt – er jeg ikke interessant nok for dig at tale med? Det er så vanvittigt, for selvom vi alle forsøger at være tilstede, ønsker alle at være i fremtiden.”

Så hvis du en dag er heldig at sidde ved siden af Kendall Jenner ved et middagsselskab, ved du i hvert fald, hvad du ikke skal gøre.