Kom med til Tommy Hilfigers Catwalkshow i New York
© Anna Stokland / Tommy Hilfiger SS16

Kom med på første række til Tommy Hilfigers modeshow

Showet vil vanen tro byde på smukke modeller, lækkert tøj og en helt særlig overraskelse, som du ikke må gå glip af

I nat klokken et om natten dansk tid kan du komme helt tæt på det altid storslåede catwalkshow fra Tommy Hilfiger med en unik livestreaming her på Costume.

Og bliver showet lige så vildt som sidste år med modeller som Gigi og Bella Hadid, der fremviste badetøj på den plaskvåde catwalk, har du meget at se frem til.

Men i år byder Tommy Hilfigers show også på en anden stor overraskelse: Du kan nemlig købe tøjet lige efter, modellerne har vist det frem på catwalken. Her vil både blive fremvist tøj fra Fall 2016 og fra Gigi Hadid og Tommy Hilfigers fælleskollektion, TommyXGigi.

Med dette initiativ har Tommy Hilfiger, ligesom andre store modehuse, valgt at gøre op med den traditionelle måde at forhandle tøj på, hvor der oftest går et halvt år fra, at tøjet bliver præsenteret, til det kan købes i butikkerne.

Derfor vil du, imens modellerne træder ned af catwalken, blive præsenteret for links til både tøj og accessories, og er der noget, der fanger dit øje, kræver det ikke andet end et enkelt klik, og så er det dit.

Du kan se livestreamen af Tommy Hilfigers show her klokken 01.00 i nat dansk tid. Kan du ikke holde dig vågen så længe, kan du efter i nat heldigvis selv bestemme, hvornår du vil se showet ved bare at trykke play, når det passer dig.

Se showet herunder.