Maanesten laver din nye yndlingsørering i samarbejde med eftertragtet smykkedesigner

Er du på udkig efter noget helt særligt til smykkesamlingen, som samtidigt skal være til at betale, bør du kigge med her

Maanesten er efterhånden ved at indtage pladsen som et af de mest populære smykkemærker herhjemme, grundet deres flotte udvalg og ikke mindst demokratiske priser, der gør, at flere har råd til at erhverve sig et flot smykke. Og nu har Maanesten netop begået endnu et samarbejde med en vores mest nyskabende og dygtigste smykkedesignere herhjemme.

Her er tale om smykkedesigner Olga Bonne, som også før har indgået et samarbejde med Maanesten. Nu er de to igen gået sammen om en utroligt smuk kollektion af smykker i både sølv samt guldbelagte smykker med priser, der starter fra 450 kroner. Nedenfor ses designer og grundlægger af Maanesten, Lotte Callesen, sammen med smykkedesigner Olga Bonne.

Om kollektionen fortæller smykkedesigner Olga Bonne:

“Jeg havde en barndom fuld af frihed, hvor jeg altid legede udenfor ved min families sommerhus, og her udfoldede skovens vidunderlige verden og alle dens små hemmelige steder sig for mig. (…) Det var en tid uden mobiltelefoner og tablets, men med plads til fri fantasi, leg og kreativitet. Denne tid afspejler sig i kollektionen i form af brugen af de naturlige farver og symboler som fugle, fisk og blomster.”

I kollektionen finder du blandt andet en ørering, som emmer af ren barndomsnostalgi, og som vi tror på, vil blive en af kollektionens populæreste designs.

Kollektionen er dermed en hyldest til dit indre naturbarn, og håbet er, at smykkerne vil være en daglig påmindelse om at forblive forbundet med naturen omkring os. Kollektionen kan fås nu på Maanesten.dk og i deres mange butikker med priser fra 450 kroner.