Min uge i outfits: Desireé Hamilton

Denne uge har vi haft fornøjelsen af at følge blogger og PR koordinator, Desireé Hamilton, gennem hendes inspirerende outfits

Desireé Hamilton © costume.dk
1 / 7

Desireé Hamilton

Desireé arbejder til hverdag som PR koordinator hos Noise PR og driver i fritiden en blog i eget navn hos Stylista.dk. Her deler hun outfits, skriver om sin hverdag og de ting hun inspireres af.

Besøg bloggen her.

Desireés stil er casual og cool med sporty elementer, og vi er derfor glade for at kunne dele hendes uge i outfits på Costume.dk.

Barnedåb
2 / 7

Barnedåb

“I weekenden var jeg til barnedåb med en masse gode venner og familie.

Jeg har for nylig købt denne top, som jeg kan bruge til både fest og hverdag. Begge items er fra H&M og sneaker fra Adidas.”

Top og bukser, H&M
Sneakers, Adidas

Casting
3 / 7

Casting

“Jeg går tit til castings, og i denne omgang var det til H&M streetstyle, som jeg var så heldig at blive udvalgt til. Jeg er hoppet i et helt basic outfit med top fra River Island x Rihanna, buks fra H&M og sneaks fra Nike.”

Top, River Island x Rihanna
Bukser, H&M
Sneakers, Nike

Work out
4 / 7

Work out

“Jeg træner helst 3 gange om ugen, og her er jeg iført et par løbebukser fra Nike, bomberjakke fra Metal Moon, taske fra Maanii og sneaks fra Adidas.”

Bomberjakke, Metal Moon
Løbebukser, Nike
Sneakers, Adidas
Taske, Maanii

Work out detaljer
5 / 7

Work out detaljer

Bomberjakke, Metal Moon
Taske, Maanii

På kontoret
6 / 7

På kontoret

“Jeg er meget inspireret af 90’erne, og har valgt et af mine mere afslappede outfits. T-shirt fra Jacquesmus, jeans fra Dkny x Opening Ceremony, begge købt hos WoodWood, og sneaks fra Adidas”.

T-shirt, Jacquesmus
Jeans, Dkny x Opening Ceremony
Sneakers, Adidas

Reception
7 / 7

Reception

“I dag har jeg været til reception hos Noho i Kødbyen til lidt G&T smagning. Et super hyggeligt og smagsrigt event. Jeg er fan af damerne bag danske Metal Moon, og jeg føler mig godt tilpas i deres items. Her ses jeg i matchende jakke og jeans fra Metal Moon, T-shirt H&M og sneaks fra Adidas.”

Jakke og jeans, Metal Moon
T-shirt, H&M
Sneakers, Adidas