Min uge i outfits: Thora Valdimarsdóttir

Som noget nyt følger vi hver uge en sej person med inspirerende stil. Vi lægger ud med Costumes assisterende moderedaktør, der deler sine outfits fra modeugen

Thora Valdimarsdóttir © costume.dk
1 / 5

Thora Valdimarsdóttir

Den danske modeuge er slut for denne gang. Det har været en spændende uge med masser af shows, events og selvfølgelig nye outfits hver dag.

Se, hvad Costumes assisterende moderedaktør, Thora Valdimarsdóttir, har været iført under de travle dage ved at klikke dig igennem galleriet her.

Mandag
2 / 5

Mandag

“Flade sko og en kort kjole til ben med en smule sommerglød er det bedste jeg ved. Skoene er et par sæsoner gamle, men kjolen er fra Ganni til 899 kroner og fås nu på deres webshop.”

Kjole, Ganni, 899 kr.

Tirsdag
3 / 5

Tirsdag

“Tirsdag aften skulle vi til reception hos Sand, så mit outfit skulle klare mosten både dag og nat. Jeg er blevet fuldstændig forelsket i poloerne fra Fred Perry, specielt denne sort/hvide til 560 kroner. Nederdelen er fra Won Hundred til 1.000 kroner og fås på deres webshop. Mine sko er fra Christian Dior og kan købes hos Kassandra i København K.”

Polo, Fred Perry, 560 kr.
Nederdel, Won Hundred, 1.000 kr.
Sko, Christian Dior

Onsdag
4 / 5

Onsdag

“Onsdag var vores travleste dag, og vi havde shows hver time til sent på aftenen - altså var flade sko et must. Toppen er et par klippede vintage overalls, bukserne er fra Ganni (kommer snart på webshoppen) og under det hele, er det undertøj fra Calvin Klein. Skoene er fra Jil Sander.”

Top, Vintage
Bukser, Ganni
Undertøj, Calvin Klein
Sko, Jil Sander

Torsdag
5 / 5

Torsdag

“I år blev vi kørt rundt i min absolut yndlingsbil, Range Rover Sport, så det var en smule sørgeligt at tage afsked med den. Mit sæt er fra Monki og lander snart i butikkerne, bæltet er fra Isabel Marant, skoene er Nike Huarache og solbrillerne er fra Céline.”

Sæt, Monki
Bælte, Isabel Marant
Sneakers, Nike Huarache
Solbriller, Céline