Modellernes allerførste billeder

New York Fashion Week er i fuld gang, og derfor hylder vi de største modeller ved at se tilbage på deres allerførste billeder

1 / 16

I disse dage viser smukke modeller designernes SS15-kollektioner frem for eliten af modebranchen - der er nemlig modeuge I New York.

På Costume.dk fejrer vi en uge i modens tegn med at se tilbage på de største modeller, før de blev berømte. Selvom modeller som Joan Smalls, Natasha Poly, Cara Delevingne og Rosie Huntington-Whiteley i dag pryder den ene forside efter den anden og catwalker den for de allerstørste modehuse, har selv topmodellerne engang været catwalk newbies, som bare ventede på at få deres gennembrud.

Kig med i galleriet, hvor vi viser dig modellerne før de blev berømte og afslører, hvornår de langbende stjerner fik deres store gennembrud.

Joan Smalls 
2 / 16

Joan Smalls

Den smukke model Joan Smalls brød igennem i 2010, hvor hun gik på catwalken under Givenchys SS10-coutureshow. Hun har siden da medvirket i adskillige kampagner og shows, og er i dag en af verdens største supermodeller.

Barbara Palvin 
3 / 16

Barbara Palvin

Modellen Barbara Palvin fra Ungarn debuterede i 2010 i Pradas efterårsshow. Hun er siden blevet set på catwalken for modehuse som Chanel, Louis Vuitton, Miu Miu og Jeremy Scott.

Miranda Kerr
4 / 16

Miranda Kerr

Den australske skønhed Miranda Kerrs karriere tog fart, da hun i 2007 fik sine vinger og blev Victoria's Secret engel. Siden da har Kerr, foruden at drive sit eget beautybrand, stablet en strålende modelkarriere på benene, og er i dag en af verdens højest betalte supermodeller

Lindsey Wixon 
5 / 16

Lindsey Wixon

Lindsey Wixon blev håndplukket af den berømte modefotograf Steven Meisel, og landede i 2009 forsiden på italienske Vogue. Siden da har Lindsey blandt andet medvirket i kampagner for John Galliana, Alexander McQueen, Versace Vanitas og Miu Miu.

Hilary Rhoda
6 / 16

Hilary Rhoda

I 2006 brød supermodellen Hilary Rhoda igennem til Balencigas SS06-show. I dag er hun bedst kendt for sit arbejde med Estée Lauder.

Liu Wen 
7 / 16

Liu Wen

Den kinesiske model Liu Wen fik sit store gennembrud i 2008, hvor hun blandt andet optrådte på catwalken for Chanel, Jean Paul Gaultier og Burberry. Hun har efterfølgende medvirket i kampagner for mange af de store modehuse som Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Alexander Wang og Marni.

Cara Delevigne 
8 / 16

Cara Delevigne

Det er svært at forestille sig en modeverden uden mediedarlingen Cara Delevingne, hvis kønne ansigt og tatoverede lemmer optræder i medierne nærmest hver eneste dag.

Frøken Delevingne fik sin store modeldebut, da hun i 2011 blev det nye ansigt for Burberry. Hun har siden da været på forsiden af de største magasiner og har sat sine lange ben på catwalken hos - for at nævne nogle få - Fendi, Stella McCartney, Chanel og Jason Wu.

Hanne Gaby Odiele 
9 / 16

Hanne Gaby Odiele

Hanne Gaby Odiele kommer fra Belgien og debuterede i 2005 hos Marc by Marc Jacobs, Rodartes, Ruffians og Takoons forårsshows. Efterfølgende har modellen medvirket i kampagner for blandt andet Mulberry, Vera Wang og Balenciga.

Arizona Muse 
10 / 16

Arizona Muse

Arizona Muse brød igennem i 2011, hvor hun både åbnede og lukkede showet for Prada. Siden da har hun prydet kampagner for såvel Isabel Marant, Yves Saint Laurent, Jil Sander som Miu Miu.

Chanel Iman 
11 / 16

Chanel Iman

Amerikanske Chanel Iman brød igennem, da hun i 2006 vandt tredjepladsen i Ford Models konkurrence om årets model. I dag er hun bedst kendt for sit modelarbejde hos Victoria's Secret.

Constance Jablonski
12 / 16

Constance Jablonski

Den franske supermodel Constance Jablonski fik sin catwalkdebut under modeugen i Paris i 2008, hvor hun gik shows for Dries Can Noten, Lanvin, Louis Vuitton, Nina Ricci og Vivienne Westwood.

Natasha Poly 
13 / 16

Natasha Poly

Supermodellen Natasha Poly fra Rusland havde travlt under sit debutår i 2004, hvor hun gik hele 54 modeshows under efterårets modeuger i byerne London, Paris, Milan og New York. Hun har siden medvirket i et utal af kampagner for blandt andet Gucci, Proenza Schouler, Prada og Jimmy Choo.

Rosie Huntington-Whiteley 
14 / 16

Rosie Huntington-Whiteley

I 2006 skrev supermodellen Rosie Huntington-Whiteley kontrakt med Victoria's Secret og i 2008 blev hun det nye ansigt for Burberry. I dag har Rosie en strålende modelkarriere foran sig, og er en af tidens største stilikoner.

Anais Mali
15 / 16

Anais Mali

Anais Mali fik sit gennembrud i 2010, hvor hun optrådte på catwalken til Marc by Marc Jacobs, Vera Wangs, Derek Lams og Caroline Herreras forårsshows.

Abbey Lee
16 / 16

Abbey Lee

Australske Abbey Lee debuterede i 2008 på Guccis runway i 2008. Siden da har hun gået shows for Chanel, Dolce & Gabbana, Fendi og Versace.