10 kjoler, der chokerede på den røde løber

Gennemsigtige, nedringede og sære. Se 10 opsigtsvækkende kjoler på den røde løber

1 / 10

Er det den grimme ælling? Nej, det er sangerinden Björk i en svanekjole til til Oscar-uddelingen i 2001.

2 / 10

Et af de meste legendariske øjeblikke på den røde løber er Liz Hurley i den sorte Versace-kjole med sikkerhedsnåle i siderne. Faktisk kan Liz Hurley takke kjolen for at have kickstartet skuespillerindens karriere. Før premieren på Fire bryllupper og en begravelse var Liz Hurley nemlig en relativ ukendt model og skuespillerinde, men billedet af briten i den vovede kjole gik verden rundt og gjorde hende til en stjerne.

3 / 10

Hmm... Nogen burde have sagt til topmodellen Heidi Klum, at hendes kjole til Victoria's Secrets afterparty i 2007 var lige lovlig nedringet bagtil.

4 / 10

Høj sol og en gennemsigtig kjole er ikke en god kombination. Det lærte skuespillerinden Nicole Kidman på den hårde måde i 2007. Heldigvis opdagede hendes manager, at kjolen var temmelig afslørende, så han kom ilende med en frakke.

5 / 10

Hvem husker ikke Jennifer Lopez transparente og nedringede Versace-kjole fra Grammy Awards i 2000? Efter showet var Jennifer Lopez og ikke mindst kjolen det store samtaleemne, og billeder af sangerinden i den vovede kjole blev downloadet fra Grammy Awards website ikke mindre end 642.917 gange de første 24 timer efter prisuddelingen.

6 / 10

En transparent kjole, et par g-strengs-trusser og ingen bh. Det var skuespillerinden Rose McGowans outfit til Video Music Awards i 1998. Hun var ude på at chokere - og det lykkedes.

Til Oscar-uddelingen i 2002 havde Gwyneth Paltrow en kjole med en meget transparent overdel på. Gwyneth Paltrow fik meget kritik for sit kjolevalg. Skuespillerinden er siden fadæsen blevet veninde med designer Stella McCartney og har f&arin...
7 / 10

Til Oscar-uddelingen i 2002 havde Gwyneth Paltrow en kjole med en meget transparent overdel på. Gwyneth Paltrow fik meget kritik for sit kjolevalg. Skuespillerinden er siden fadæsen blevet veninde med designer Stella McCartney og har f&arin...

8 / 10

Lady Gaga er kendt for sine skøre og kreative outfits, men hendes kjole til Mtv's Video Music Awards 2010 tager prisen som den mest sære. Her poserede hun på den røde løber i en kjole lavet af råt kød - og med matchende støvler og clutch. Bon appetit. Eller sådan noget.

9 / 10

En meget tynd Lara Flynn Boyle poserede på den røde løber til Golden Globe Awards i 2003 i et ballerina-outfit. Don't try this at home.

10 / 10

Der har været skrevet meget om den vovede kjole, Bollywood-stjernen Mallika Sherawat havde på til premieren på Inglorious Bastards i 2009. Det er nok heller ikke lige den kjole, vi på Costume-redaktionen vil anbefale vores veninder at tage på til næste fest.