12 nye ansigter hos Burberry

Det britiske modehus lancerer ny AW15-kampagne med unge, britiske stjernefrø som hovedrolleindehavere. Læs med her og se de betagende billeder

Under kreativ ledelse af Burberrys kreative chef, Christopher Bailey, og med den legendariske modefotograf Mario Testino bag kameraet, blev den nye Burberry AW15-kampagne undfanget i det ikoniske St. James-område i den britiske hovedstad.

Foran kameraets linse befandt sig intet mindre end 12 unge britiske artister, skuespillere, musikere og modeller, hvoraf flere af dem er nye ansigter hos Burberry, og dermed markerer en ny generation i den familie, der udgør det legendariske, traditionsbundne modehus.

Blandt de mange kønne ansigter var blandt andet model Ella Richards, som udover at være barnebarn til guitarlegenden Keith Richards fra Rolling Stones også bliver spået en stor modelkarriere, hvis man skal tro Style.com.

Se også den retrolækre, smalfilms-inspirerede video, der til perfektion indfanger en cool 60'er-stemning, og på fornemste vis understøtter de fine kampagnebilleder lige her:

Musik: Shadows af Clare Maguire