16 stilfulde tv-stjerner

De har god stil både på og uden for skærmen. Bliv inspireret af de velklædte tv-stjerner

1 / 17

Tv-serier har i dag mindst lige så stor indflydelse på din garderobe som film og musik har haft det gennem tiden.

Se 16 af de mest velklædte tv-stjerner fra tv-serier som Mad Men, Pan Am og klassikere som Beverly Hills og Dollars.

2 / 17

Jennifer Aniston

Still going strong. Alle ville ligne Jennifer Aniston i 1990'erne med hendes etageklippede, honningblonde hår. Og vi vil stadig ikke have noget imod at overtage både krop, hår og garderobe fra den pæne skuespillerinde fra Venner.

3 / 17

Christina Ricci

Charmerende Christina Ricci spiller hovedrollen i den stilfulde serie Pan Am. Hvis du ikke allerede har set den, så skynd dig at få fingre i serien om de cool stewardesser.

4 / 17

Zooey Deschanel

Der er noget helt unikt og uimodståelig over multitalentet sangerinden og skuespilleren Zooey Deschanel, og serien New Girl fremhæver alt det bedste ved den stilfulde skuespillerinde.

5 / 17

Olivia Palermo

Tv-stjernen og society-pigen Olivia Palermo fik sit gennembrud med reality-serien The City. Siden er hun mest af alt kendt for at have ualmindelig god stil.

6 / 17

Shannen Doherty

I begyndelsen af 1990'erne var der ingen over og ingen under Shannen Doherty, der med sine højtaljede, slidte boyfriend-jeans, mavekorte toppe og dybrøde læber var et af årtiets største stilikoner på tv. Og god stil har hun heldigvis stadig. Her til fødselsdag hos veninden og ekskollegaen Jennie Garth aka Kelly Taylor.

7 / 17

Leighton Meester

Selvom Leighton Meesters karakter Blair i serien Gossip Girls ikke altid er den mest sympatiske, er det svært ikke at holde bare en lillebitte smule af de bitchy overklassepige. Måske mest på grund af hendes misundelsesværdige garderobe - både i serien og i virkeligheden.

8 / 17

Sarah Jessica Parker

Den mest stilfulde tv-serie (indtil Mad Men, som er en skarp konkurrent) gennem tiden er Sex and the City, og Sarah Jessica Parker har ingen problmer med at genfinde den gode stil uden for skærmen.

9 / 17

Lauren Conrad

Tv-personligheden Lauren Conrad blev kendt med reality-serien Laguna Beach: The Real Orange County og spin off-serien The Hills. Siden har hun optrådt i adskillige sammenhænge på tv og har ogsådesignet sin egen tøjkollektion. Tv-stjernen skal i øvrigt ikke bekymre sig om financieringen af sin stilfulde garderobe - hun tjener nemlig knap 10 millioner kroner om året.

10 / 17

Joan Collins

Dengang: Permanentet hår og store skulderpuder. I dag: 79 år. Enough said.

11 / 17

Eva Longoria

Er du til et mere sexet look, kan du altid blive inspireret af smukke, elegante og klassiske Eva Longoria, der spiller den rapkæftede Gaby i Desperate Housewife.

12 / 17

Elizabeth McGovern

Downtown Abbey-stjernen Elizabeth McGovern spiller grevinden Cora i den populære serie om 1910'ernes England. Uden for skærmen er garderoben knapt så gammeldags, men mindst lige så stilfuld. Som her i en drøm af en hvid kjole med matchende sko og røde læber.

13 / 17

Katie Holmes

Katie Holmes brød i gennem som Joey i teen-serien Dawson's Creek i 1990'erne, og måske var det ikke lige god stil, men nærmere charme og en lidt irriterende politisk korrekthed, man forbandt med Katie Holmes' karakter i serien. Men så blev hun pludselig bedste veninder med Victoria Beckham og er siden set i det ene stilfulde outfit efter det andet. Her får hun en oversized T-shirt, måske lånt af ekskæreste Tom Cruise, peppet op med guldarmbånd og feminin blondenederdel.

14 / 17

Blake Lively

Det er ikke kun Leighton Meester, der har mindst lige så god stil uden for serien Gossip Girl som i serien. Det har kollegaen Blake Lively i den grad også. Her i postkasserødt suit med matchende Louboutin-såler.

15 / 17

Christina Hendricks

Mad Men har sat helt nye, eller måske nærmere genskabt meget velkendte, skønhedsidealer på tv. Det skyldes især smukke Christina Hendricks, hvis figur er som skabt til de mange kropsnære 1960'er-outfits, hun optræder i i rollen som Joan. Og hun forstår absolut også at klæde sig pænt på privat.

16 / 17

Whitney Port

I USA er reality-serier slet ikke noget, der fremkalder rynkede bryn eller bliver set som underlødigt. Det er tydeligt med de mange succesfulde stjerner fra serier som The City og The Hills. Sidstnævnte har blandt andet pustet til karrieren hos Whitney Port. Hendes garderobe ville vi bestemt heller ikke have noget imod at eje.

17 / 17

Kelly MacDonald

Skuespillerinden Kelly MacDonald er klædt på i 1920'er-outfit fra top til tå i den anmelderroste serie Boardwalk Empire, som foregår i 1920'ernes Atlantic City. Vi kan også rigtig godt lide hendes stil privat som her med oversized kjole med print og høje sandaler.

Mere om Modenyheder? Få Costumes nyhedsbrev