Shop din nye Nørgaard på Strøget-T-shirt online.

2 nye danske netbutikker

Nørgaard på Strøget og Pede & Stoffer har åbnet netbutikker

Nu kan du shoppe Nørgaard på Strøgets legendariske T-shirt og københavner- og Århus-butikken Pede og Stoffers cool items online.

Nørgaard på Strøget
Nørgaard på Strøgets ikoniske T-shirt er over 40 år gammel, men stadig efterspurgt. Derfor har Nørgaard på Strøget åbnet en netbutik, siger designer Mads Nørgaard.

”Vi har altid haft mange kunder, som har ringet ind og bestilt og fået sendt over hele landet og til udlandet. At levere denne service på nettet ligger derfor helt i forlængelse af vores hidtidige virke. Og vores T-shirt er jo oplagt til nethandel. Mange kender den, og der er kun en størrelse,” siger Mads Nørgaard.
Nørgaard på Strøgets T-shirt no. 101 er designet af Jørgen Nørgaard i 1967, og den bliver fremstillet i Danmark i ren bomuld. T-shirten koster 235 kroner pr. stk hos Norgaardpaanette.dk.

Pede & Stoffer

Sko fra Surface to Air til 1.500 kr. og sko fra Won Hundred til 1.700 kr. hos Pedestoffershop.com.

Sko fra Surface to Air til 1.500 kr. og sko fra Won Hundred til 1.700 kr. hos Pedestoffershop.com.

Du kender sikkert de cool Pede & Stoffer-butikker i Århus og København. Nu behøver du heldigvis hverken være i nærheden af Guldsmedegade 26 i Århus eller Klosterstræde 19 i København for at kunne shoppe mærker som Rag & Bone, Helmut Lang, Won Hundred og Surface to Air, for Pede & Stoffer har netop åbnet netbutik til kvinder.
Pede & Stoffer har allerede fået lidt erfaring med nethandel, for i marts i år åbnede butikken nemlig en netshop til mænd. Klik forbi Pedestoffershop.com.