Nye oplevelser til dig, værsgo.

3 cool klubber

Skønhedsprøver med posten, rulleskøjterestaurant og debat i biffen. Nye oplevelser på nye steder - tjek det ud

Goodiebox.dk

Skønhedsklub for de nysgerrige. Goodiebox.dk går i al sin enkelhed ud på, at du hver måned får en (ja, netop) goodiebox med prøver på beauty-produkter leveret til døren. Så du kan prøve noget nyt - både i forhold til udvalget i butikkerne og udvalget på dine toilethylder. Og så du kan prøve nyhederne derhjemme uden pres og dårligt lys - og finde ud af om de er noget for dig, før du foretager større investeringer. Du får 3-5 nyheder i specialstørrelse fra kendte brands plus tips, tricks og ekspetråd for 99 kroner hver måned. Ikke en dårlig ide. Går i gang i januar.

...

Whatelse.dk

Ny kampagne-klub - med speciale i luksusdining og eksklusive events i København. Princippet på Whatelse.dk er det samme som på de andre dagens deal-sites: Du bliver medlem, du får et tilbud, der er svært at afslå (her to gange om ugen). Mændene bag lover mellem 40 og 60 procent rabat på arrangementer, som kan være whiskysmagning, østersorgie eller gourmetmiddag i parkeringskælder. I starten af i år bliver et af tilbuddene halv pris på adgang til en rulleskøjte-restaurant på Strøget. Gotta go.

...

Club Politique

Filmklub med sidevogn. Først ser man en aktuel film, så taler man ikke bare om den, men om de politiske spørgsmål, den rejser. Med hinanden og et panel, som skifter fra gang til gang, afhængig af filmen og budskabet. Næste film er Putin's Children 18. januar. Det er udfordrende, det er sjovt. Club Politique holder til i biografen Grand Teatret i Mikkel Bryggers Gade 8 i København, og bagkvinden er Hansen PR-direktør Lotte Hansen.
“Film er en af de få kunstformer, der kan påvirke den politiske verden, som i dag er blevet alt for meget sig selv nok. Den politiske verden har brug for ilt fra fritænkere fra kunstens verden,” siger Lotte Hansen. Hold dig orienteret på Hansenpr.dk/debat/club-politique.