Pas på dit tøj med AEG 8000 serien, der vasker og tørrer selv de mest sarte materialer
© Victor Jones

3 genveje til at se velklædt ud

Hvad er de cool pigers hemmelighed? Med disse nemme tricks bliver det let altid at se skarp og velklædt ud

Du kender dem godt ... de dér cool fashion-kids der altid ser lækre ud, ligegyldigt hvornår de bliver fanget af streetstylefotografernes linser. Hvordan gør de det?

Med et par enkle tips, der gør en stor forskel, bliver det let altid at se skøn ud, når du træder ud af døren om morgenen.

1. Vær nystrøget

Førstehåndsindtrykket betyder alt når du vil fremstå cool og se velklædt ud. Du kan have et nok så klassisk og stilfuldt outfit på, men hvis skjorten eller blusen er krøllet, ender hele looket med at se sjusket ud.

Sørg derfor altid at have strøget dine skjorter – gør det eventuelt til en rutine at stryge eller dampe dem, så snart de er tørre efter vask.

Med en lækker, moderne tørretumbler kan du faktisk sørger for, at dit tøj bliver mindre krøllet under tørring, end hvis du hænger det til tørre på en bøjle.

2. Pas på pletter

Overtøjet har stor betydning for dit looks helhedsudtryk – ligesom sko, kan en frakke enten ødelægge eller redde et helt outfit. Desværre kan vi tit ikke vaske vores overtøj, fordi det er i sarte materialer, der skal til rens. Så du risikerer at ende i et outfit, der ser nusset ud, og ikke giver et godt førstehåndsindtryk.

AEG har udviklet en vaskemaskine og tørretumbler, der kan vaske og tørre selv helt sarte materialer som uld, cashmere og silke, som du normalt ville sende på renseri. Så nu er det let at undgå pletter på tøjet og altid se velklædt ud.

3. Perfekt pasform

Tøj, der sidder som en drøm, er ikke bare rart at have på – det ser også meget bedre ud. Gå derfor efter tøj, der passer til din kropsform og sidder perfekt. Har du tøj liggende, som ikke passer så godt, kan du få det rettet til hos en skrædder.

Hele 80 procent af det tøj, som hænger i vores garderober, bliver nemlig glemt og aldrig brugt. Derfor kan et besøg hos skrædderen udvide din garderobe, så du får brugt det tøj, som måske ikke passede dig så godt. Så belaster du heller ikke miljøet unødigt ved at smide tøj ud, som du ellers sagtens kan bruges.

AEG 8000 serien vasker og tørrer dit tøj med den nyeste teknologi, så tøjet holder længere
© Jonas Jacobsson

Nu er det nem at passe på dit tøj

AEG har netop lanceret kampagnen #FashionWash, der opfordrer os til at vaske og købe mindre tøj. Vi slider nemlig unødigt meget på vores tøj og forkorter dets levetid ved at vaske det alt for ofte.

AEG 8000 serien består af en vaskemaskine og tørretumbler, der vasker og tørrer selv det mest sarte og delikate tøj.

Vaskemaskinen damper dine skjorter, vasker din uldfrakke og sørger for, at dit silketøj bevarer elasticiteten og farverne. Takket være ÖKOMix-teknologien bliver dit tøj vasket i dybden selv ved lave temperaturer og korte vaskeprogrammer.

Tørretumbleren tørrer din uldtrøje, uden at den krymper eller bliver slidt, og dine skjorter bliver mindre krøllede, end hvis du hænger dem til tørre. AbsoluteCare®-systemet tilpasser programmet, så tromlebevægelse og temperatur passer nøjagtigt til tøjet.

Læs alt om eksperimentet og maskinerne fra AEG på Aeg.dk/carelabelproject