3 nye badetøjsmærker, du skal kende

Find sæsonens stranduniform blandt de nye badetøjsmærkers store udvalg. Vi opridser tre brands med noget for enhver smag – det minimalistiske, det sprælske og det utraditionelle

Badetøj 2017: De bedste nye badetøjsmærker © Her the Label
1 / 4

Ud i det blå

Med den sparsomme sommer, Danmark har oplevet i år, tør vi ikke andet end at tro på, at vi får en august måned med bagende sol og strandvejr, så vi kan lufte vores badetøj.

Hvis du stadig er på jagt efter den perfekte stranduniform, har vi samlet tre nye badetøjsmærker herunder, som gør det ekstra godt.

Badetøj 2017: De bedste nye badetøjsmærker
2 / 4

Her the Label

Minimalistisk badetøj er sæsonens helt store trend, og det er netop Her the Labels speciale.

Det australske mærke tilbyder enkle og ensfarvede silhuetter i en lang række farver, der er lige så funktionelle, som de er feminine.

Badedragt ca. 1.244 kr. // Badedragt ca. 1.244 kr.// Bikini ca. 1.244 kr.

Badetøj 2017: De bedste nye badetøjsmærker
3 / 4

Araks

Friske farver, moderne mønstre og utraditionelle snit. Hvis du hopper i badetøj fra Araks, er du garanteret, at alles øjne hviler på dig på din næste strandtur.

Badedragt ca. 1.405 kr. (før: 2.012 kr.) // Bikinioverdel ca. 756 kr. (før: 1.089 kr.) // Bikiniunderdel ca. 657 kr. (før: 948 kr.) // Badedragt ca. 1.862 kr.

Badetøj 2017: De bedste nye badetøjsmærker
4 / 4

Haight

Det brasilianske badetøjsmærke Haight bryder med den traditionelle idé om, hvordan en bikini eller badedragt skal se ud. Nogle modeller har høj hals, andre er strikkede, mens nogle tredje har ærmer. Det er flottere, end det lyder – og kommer med den sidegevinst, at flere af delene også kan bruges til hverdag som overdel.

Badedragt ca. 2.419 kr. // Badedragt ca. 2.378 kr. // Badedragt ca. 2.211 kr.

Mere om Modenyheder? Få Costumes nyhedsbrev