Øreringe: perleøringe, similisten og runde metaløreringe bliver de populæreste smykker
© Anna Stokland / Instagram / @hoyer_no

3 par øreringe, du skal eje denne sæson

I år skal små, diskrete øreringe gemmes væk til fordel for store og iøjenfaldende design. Se og shop de tre slags øreringe, der bør være i dit smykkeskrin

Tiden for diskrete creoler i guld og sølv er for længst forbi. Din ørepynt skal i stedet være opsigtsvækkende og gøre andre accessories overflødige.

Flere stilikoner og designere har allerede taget hul på trenden, og hvis du også har mod på at kaste dig ud i et par statement-øreringe får du her de tre design, der bør få en plads i dit smykkeskrin.

Psst ... Her er sæsonens uventede taskedesign

Rund metal

Sæsonens øreringe skal larme, og senest er vi begyndt at se store, runde øreringe i ædelmetaller. Om du vælger guld eller sølv er op til dig, men metallet skal helst have en rå finish.

Dineøreringe behøver ikke at matche, og du kan derfor både vælge at have en rund ørering i det ene øre og en aflang i det andet, så længe de begge er støre og iøjnefaldende.

Store runde øreringe set hos Balenciaga er årets smykke trend
© Anna Stokland / Balenciaga AW17

Søde perler

Kvaster, blomster eller kirsebær. Mulighederne er mange, når det gælder sæsonens søde og tilnærmelsesvist barnlige perleøreringe, som vil lyse de kommende efterårsdage op. Det bedste ved trenden er, at du helt selv kan lave de fine øreringe, så du får lige præcis det par, du gerne vil have.

Find vores guide til at lave kvastøreringe her og kirsebærøreringe her.

Statement-øreringe

Vi har længe set de glamourøse øreringe med similisten, som særligt Saint Laurent har været bannerfører for, men de skinnende accessories blev også set ved Isabel Marants AW17-show og highstreet-butikkerne er endelig begyndt at komme med deres bud på den festlige øre-pynt.

Isabel marant øreringe
© Anna stokland / Isabel Marant AW17