4 ting, folk altid bemærker ved dit outfit

Vil du gerne gøre dig godt bemærket, er der nogle simple, men vigtige detaljer, du skal have styr på

© Victor Jones
1 / 5

De fleste vil nok gerne tage sig bedst muligt ud i andres øjne som muligt. Derfor kan det være belejligt at kende til de små detaljer, som gør den store forskel.

Der er nemlig nogle accessories og bestemte beklædningsdele, som folk altid ved bemærke ved dit outfit, og du får de fire mest almindelige her.

Psst ... Her er farven, som alle taler om

De bedste accessories © Victor Jones
2 / 5

De bedste accessories

Et par lækre solbriller eller en flot halskæde bliver altid bemærket. Men tager du for mange accessories på, kan de hver især ende med at stjæle fokus fra hinanden. Investér derfor i nogle få, men lækre accessories, som hurtigt vil kunne løfte selv det mest simple outfit.

Lag-på-lag © Victor Jones
3 / 5

Lag-på-lag

At kunne sammensætte et vellykket lag-på-lag outfit er en helt kunst i sig selv, og det vil ikke gå ubemærket hen. Mangler du inspiration er der rigeligt at finde i diverse streetsstyle-gallerier fra modeugerne, hvor de mange prominente gæster ofte formår at sammensætte nogle spektakulære look ved at parre forskellige items på nye utraditionelle måder.

Ingen krøller © Victor Jones
4 / 5

Ingen krøller

Selv en prisvenlig highstreet-skjorte vil ligne en million, når den er nystrøget. Husk derfor at stryge tøjet, og hænge det ordentligt op, så eventuelle pressefolder beholder deres form.

Psst ... Sådan stryger du tøjet uden et strygejern

Det rette fit © Victor Jones
5 / 5

Det rette fit

Er bukserne lige lidt for lange og blusens ærmer lidt for korte, vil det efterlade et sjusket indtryk. Her kan det godt betale sig at få hjælp hos en skrædder, der kan tilpasse tøjet til dig, eller også må du selv frem med nål og tråd. Det er slet ikke så svært, hvis bare du sørger for at være grundig med at måle dig frem til den rigtige længde, inden du begynder at sy.

Mere om Modenyheder? Få Costumes nyhedsbrev