59 år og stadig på toppen af modelkarrieren

Yasmina Rossi er bedstemor, har smuk hud, en fantastisk krop og er model. Hendes hemmelighed er ganske enkel – læs den her

De naturlige skønhedsidealer hyldes i større og større grad, ligesom det ikke længere kun er de helt unge modeller, der hyldes i modebranchen.

I starten af året blev det offentliggjort, at 80-årige Joan Didion var Célines nye kampagneansigt, ligesom musikikonet Cher i sommers blev udnævnt som ansigt for Marc Jacobs og kunstneren Beatrix Ost blev Mary-Kate og Ashley Olsens nye muse.

Denne model har du muligvis ikke hørt om før, men det er et navn, du bør skrive dig bag øret.

Psst … Se 11 modeller, der har sagt nej tak til retouchering.

YASMINA ROSSI ER 59 ÅR OG MODEL

Franskfødte Yasmina Rossi startede sin modelkarriere i slutningen af sine 20'ere. I dag er hun 59 år, bor i Malibu og bliver stadig booket til det ene modeljob efter det andet.

Hendes hud er misundelsesværdig fejlfri, og hendes krop er mindst ligeså!

DE HEMMELIGE SKØNHEDSTIPS

– er ikke så hemmelige endda. Faktisk er hendes skønhedstips meget enkle:

”Det eneste jeg nogensinde har gjort (for at holde mig sund, red.), er at spise økologisk mad – længe før, det blev moderne. Jeg spiser én avocado om dagen, og jeg skrubber min hud én gang om ugen med olivenolie og sukker,” fortæller Yasmina Rossi til The Sunday Times.

Der er ifølge Yasmina Rossi selv dermed ikke tale om noget hokus-pokus, men nogle helt enkle kost- og skønhedsråd, der er helt naturlige.

Det var måske værd at overveje?