9 nye stilikoner, du skal holde øje med

Se, hvem der sætter den stilfulde dagsorden for 2010

Vanessa Traina
1 / 9

Vanessa Traina

Moderen er drama-dronningen Danielle Steel. Men der er intet pladderromantisk over datteren, Vanessa Traina, som er model og stylist. Hendes look er råt, skarpt og til tider futuristisk. En læderjakke og sorte statement-støvletter sætter hun til korte kjoler. Stilen har gjort hende til muse for Chanel og Proenza Schouler. Og fast gæst frontrow til de internationale modeuger.

Amber Le Bon
2 / 9

Amber Le Bon

Hun er model-royalty med den efterhånden klassiske stamtavle: musiker-far (Simon Le Bon fra Duran Duran) og model-mor (Yasmin Le Bon). 20-årige Amber Le Bon skiller sig alligevel ud fra flere af de andre britiske in-crowd stjerne-børn med deres trashede look. Ambers stil er mere underspillet elegant. Og så låner hun sin mors autentiske firser-uniform; Azzedine Alaïa-kjolerne.

Lara Stone
3 / 9

Lara Stone

Hendes, for en model, yppige former, er et sjældent syn i modeverdenen. Men ingen kan få øjnene fra Lara Stone. Fra modekejser Karl Lagerfeld til Marc Jacobs, der har valgt hende som nyt ansigt for Louis Vuitton. Alle hylder hendes moderne, sexede look. Til fotoshoots gør hun sig fantastisk i både storslåede rober og uden en trevl. Privat foretrækker hun jeans og T-shirt. Måske er kurver det nye sort.

Rosie Huntington-Whiteley
4 / 9

Rosie Huntington-Whiteley

For sine modelattributter bliver britiske Rosie Huntington-Whiteley, 22, sammenlignet med Kate Moss. Privat er hun også ved at hale ind på Miss Moss som stilikon. Victoria’s Secret-englen føjer med sine store, sensuelle læber og blonde lokker noget særdeles sexet til sin stil, der svinger mellem luksus-boho og eksklusiv rå.

Lourdes Maria Ciccone Leon
5 / 9

Lourdes Maria Ciccone Leon

Hun har årtiers trendskabende looks at gå på hugst i. Madonnas 13-årige datter Lourdes vækker også allerede opsigt med sine garderobevalg. Især i blogverdenen. Til sin funky stil bruger hun 80’er leggings og farverige solbriller, hippie-hårbånd eller en rå bikerjakke. Watch out Madonna.

Olivia Palermo
6 / 9

Olivia Palermo

Reality-stjernen kombinerer highend-designere med highstreet. Haremsbukser dresser hun op med en tuxedo, en taljeret jakke og pencilskirt twistes med en kæmpe sløjfe om halsen. Den 24-årige newyorker med den gode stil har fået hele modeverdenen til at vende sig om efter hende.

Georgia May Jagger
7 / 9

Georgia May Jagger

Hun er en smuk forening af rock og glamour. Som Rolling Stones-datter og med en ikonisk modelmor, Jerry Hall, gør Georgia May Jagger flere årtiers lækker stil til sit eget look. De store læber maler hun ofte knaldrøde, og hun skifter ubesværet mellem skinny jeans med en band-T-shirt, en grov jakke over en boho-kjole eller en stram mini.

Dree Hemingway
8 / 9

Dree Hemingway

Den 22-årige model, der er oldebarn af forfatteren Ernest Hemingway, klæder sig eksklusivt og elegant. Med en afslappethed, der er kendetegnende for amerikansk fashion. Hun er gode venner med it-designer Alexander Wang, og hun har en fortid som balletdanserinde og skuespillerinde.

Leigh Lezark
9 / 9

Leigh Lezark

Den amerikanske dj har fået status som frontrow-darling, og det forstår vi godt, for hendes stil er skarp som hendes page. Den 25-årige Leigh Lezark arbejder også som model, og hun er ansigt for Mango i USA og har gået show for engelske House of Holland.

Mere om Modenyheder? Få Costumes nyhedsbrev