Iris Apfel skriver kontrakt med IMG Models
© Wenn.com

97-årig skriver kontrakt med verdenskendt modelbureau

Alder er blot et tal. Det beviser stilikonet Iris Apfel, som netop er kommet i fold hos IMG Models, der også huser navne som Kate Moss, Kaia Gerber og Gigi Hadid

Hvid korthårsfrisure, overdimensionerede runde briller, spraglet tøj og stakkevis af smykker. Iris Apfels signaturlook har inspireret kvinder i årtier, og det 97-årige stilikon har ingen planer om at sætte farten ned.

Således har Iris Apfel skrevet kontrakt med det anerkendte modelbureau IMG Models, som repræsenterer en lang række af verdens største supermodeller.

“Hvem ville tro, jeg som 97-årig ville blive forsidemodel?” siger Apfel i et interview med WWD i forbindelse med annonceringen. Iris Apfel har dog været foran kameraet utallige gange igennem sin levetid, da hun har været ansigt for alle fra M.A.C. til Kate Spade, samt optrådt på forsiden af Dazed & Confused og Vogue Italias glittede sider.

“[Apfel] udstråler kreativitet og inspiration. Vi er så spændte på at udforske nye og unikke muligheder med hende, hvor hendes naturlige egenskaber kan deles med hele verdenen,” udtaler IMG’s direktør Ivan Bart.

Iris Apfel startede karrieren som journalist på modemediet Women's Wear Daily, og grundlagde sideløbende tekstilfirmaet Old World Weavers, som blandt andet har bidraget til indretningen af Det Hvide Hus. Men Iris Apfel blev også kendt som et stilikon i egen ret, takket være sin særprægede smag og charmerende personlighed.

Og nu beviser den 97-årige Iris, at alder blot er et tal, som kun sætter grænser for dig, hvis du tillader det.