© Acne Studios

Acne Studios lancerer ny emojikollektion

Disse nye sweatshirts fra Acne kunne sagtens gå hen og blive det næste helt store musthave til garderoben. Se og shop kollektionen lige her

Mens verden går amok over Pokémons, så vil vi hellere fange den nye kollektion fra Acne Studios her på Costume-redaktion. Emojis slår Pokémons anytime (vi gætter på, at nogen er ret så uenige med os her, men vi lader den stå alligevel).

Tidligere på året så vi, hvordan Karl Lagerfeld havde gemt små emojis i Chanels AW16-kollektion og nu har Acne Studios altså lanceret sin helt egen emojikollektion, hvor de små tegninger er fortolket og nyskabt, og står som statements på kollektionens sweatshirts, T-shirts, strik, kasketter og sneakers.

For at gøre det lidt eksklusivt er alle emojis selvfølgelig broderet på sweatshirts, og det er jo heller ingen hemmelighed, at vi har en svaghed for netop statement sweatshirts, så mon ikke, at det er en af dem, der ryger i kurven herfra.

© Acne Studios

Hvis du er mere til "a brown swirl of mousse", som Acne Studios selv kalder denne emoji, så skal du over i herrekollektionen, hvor du også finder en grisetryne og andre sjove tegninger.

Kollektionen kan shoppes allerede nu i Acne Studios butikker og på Acnestudios.com. Priserne ligger fra 895 kr. for en T-shirt til 2.995 kr. for de seje sneakers.

© Acne Studios