Adidas Originals Superstar Supercolor

Pharrell Williams og Adidas lancerer den populære Superstar-sneaker i ikke mindre end 50 farver - og du kan vinde dem alle. Læs mere her

Det er ikke kun Adidas' mange seje samarbejder med blandt andre Stella McCartney, Mary Katrantzou og Topshop, der fylder meget i mediebilledet, men det gør deres sneakers også.

Sidste sommer formåede de at hype de kridhvide og oldschool Stan Smith-sneakers og i år er turen kommer til endnu en klassiker: Adidas Originals Superstar løber nemlig i øjeblikket med alt opmærksomheden. Den hvide, originale udgave er uden tvivl den mest populære, men 27. marts lander 50 (!) nye farver i butikkerne for at hylde menneskehedens forskellighed. Den nye kollektion er endnu et samarbejde med Pharrell Williams:

“Superstar er en fejring af ligestilling gennem forskellighed. Med de 50 forskellige farver, som Superstaren kommer i, vil alle kunne finde netop hans eller hendes farve. Den er mere alsidig end nogensinde før, og derfor også mere individuel end tidligere,” siger Pharrell i forbindelse med udgivelsen.

På redaktionen er vi allerede faldet for de fine pastelvarianter, men hvorfor nøjes med én farve, når man lige nu kan vinde alle 50 på Adidas.com/supercolor. Yes, og det var én vinder til alle 50 sko. Go go go!