Catwalkbillede fra Mary Katrantzous resort kollektion 2014

Adidas teamer op med printguru

Adidas indgår et længerevarende samarbejde med designtalentet Mary Katrantzou

Mary Katrantzou er stadig et forholdsvis nyt navn i mange fashionistamunde, og vi er da også stadig ved at lære at udtale det helt korrekt. Mary har dog fuld fart frem, og med sine unikke digitale prints og feminine designs har hun taget modebranchen med storm. Både Anne Hathaway, Lupita Nyong'o, Poppy Delevingne og Keira Knightly er spottet i hendes detaljerige kjoler på den røde løber men de forholdsvis høje priser på kjolerne har gjort dem uopnåelige for mange (du kan shoppe Mary Katrantzou hos bl.a. Stylebop.com). Selvom priserne for det nye samarbejde endnu ikke er offentliggjort, forventer vi os dog, at de er mere overkommelige.

Men hvad er det så lige, vi kan glæde os til at kunne købe? Jo, efter sigende bliver det et længerevarende samarbejde mellem den London-baserede designer og sportsgiganten Adidas, og det vil komme til at bestå af både tøj og sko. Marys force er hendes prints, og vi gætter derfor på, at vi kommer til at se dette inkorporeret i nye og klassiske Adidas-items.

Mary træder med dette nye samarbejde i fodsporene på Topshop, Pharrell Williams, Raf Simons og Stella McCartney, der også alle har designet for det tyske sportsbrand.