Alexa Chung kan synge!

Model, forfatter, designer og tv-vært, Alexa Chung, kan nu også skrive sangerinde på CV'et

I juni 2014 kunne vi afsløre, at it-girl Alexa Chung har ingået et samarbejde med det amerikanske denimbrand AG. Kollektionens kampagnevideo er netop blevet offentliggjort – med en syngende og dansende Alexa Chung i front! Sangen er en coverversion of Stevie Nicks Blue Denim og er Alexa Chungs debutsingle.

Det er ikke første gang, vi ser en model gribe mikrofonen. I 2013 lagde Gisele Bündchen stemme til H&Ms efterårskampagne, og senest sang Cara Delevingne og Pharrel Williams i november duet i Chanel-filmen Reincarnation med Karl Lagerfeld bag kameraet.

Filmen er offentliggjort på Mytheresa.com og er instrueret af ingen ringere end Godfather-instruktøren Francis Ford Coppolas barnebarn, Gia Coppola. Alexa Cung har hentet inspiration til kollektionen fra 60'er ikonerne Jane Birkin og Brigitte Bardot, og videoens retro karaokevibe stemmer godt overens med kollektionens oldschool silhuetter.

Alexa Chung har i alt designet 20 pieces, som fra midten af januar blandt andet vil kunne købes hos Mytheresa, Matchesfashion, Selfridges og Stylebop.

Se filmen her: