Alle køber denne sommerlige T-shirt

Frankie Shop har lanceret en ny udgave af deres populære Eva muscle T-shirt, der allerede er populær hos blandt andre Pernille Teisbæk, Hanna Stefansson, Jeanette Friis Madsen og Alyssa Coscarelli. Se, og shop den her.

T-shirten med skulderpuder fra Frankie Shop, Eva muscle T-shirt, har længe huseret i vores Instagram-feed, men de seneste dage har en ny gul version vist sin ankomst – netop som næsten alle andre farver er udsolgt.

Influencere som Pernille Teisbæk, Hanna Stefansson, Jeanette Friis Madsen og Alyssa Coscarelli er nogle af dem, der har T-shirten i den nye, skønne farve, der leder tankerne hen på solskin, strand og sommerferie.

Den gule variant af T-shirten er et samarbejde mellem Frankie Shop og den franske influencer og it-girl Camille Charriere. Når du køber T-shirten, støtter du samtidig et godt formål, da 100 procent af overskuddet går til Røde Kors – derudover donerer Frankie Shop 1 ekstra dollar til Røde Kors per billede af den gule T-shirt, der uploades til Instagram med hashtagget #LetTheSunChainIn.

Sammensæt den iøjnefaldende T-shirt med en feminin silkenederdel for at skabe kontrast eller med et par højtaljede bukser for at understrege det cool look.

Vi har samlet designsamarbejdet fra Frankie Shop og andre budgetvenlige versioner herunder, så du også kan byde sommeren velkommen i den cool tendens.