Amber Valletta er nyt ansigt for H&M's Conscious kollektioner

Den smukke model og skuespiller Amber Valletta poserer for H&M til foråret

H&M har efterhånden taget pokalen, som et af de mest bæredygtige highstreet brand, og dette har de bestemt tænkt sig at holde fast i.

Til foråret lancerer de endnu engang deres to Conscious kollektioner, der er fremstillet af bæredygtige materialer såsom hamp, tencel, økologisk bomuld og genbrugte materialer. De to kollektioner vil bestå af en Conscious kollektion samt en Conscious Exclusive, der er en mere dramatisk og detaljeret kollektion end den mere budgetvenlige Conscious kollektionen. I årets Conscious Exclusive kollektion samarbejder H&M med tænketanken Ever Manifesto, der kendt for sin lidenskab for mode og bæredygtighed.

Model og Skuespiller Amber Valletta, der i forvejen har en stor interesse for bæredygtighed, har fået æren af at være ansigt for både Conscious og Conscious Exclusive kollektionen. Om samarbejdet udtaler hun: "Jeg glæder mig til at arbejde med H&M’s Conscious-kampagne, eftersom vi har samme syn på bæredygtighed. Denne kollektion viser, at man kan være modebevidst og samtidig værne om mennesker og miljøet. Jeg er vild med designet og dét faktum, at alt tøjet er fremstillet af økologiske, genbrugte og celluloseholdige materialer viser, at man ikke længere behøver at vælge enten mellem mode eller bæredygtighed."

H&M's Conscious kollektion vil lande i alle H&M butikkerne, mens Conscious Exclusive kun vil lanceres i 150 udvalgte butikker over hele verden. Begge kollektioner vil derudover også blive solgt på H&M's webshop, og lanceres begge den 10. april 2014.