Magdalena Butrym: Anerkendt brand kommer til Danmark
© Magdalena Butrym

Anerkendt luksusmærke kommer til Danmark

Alexa Chung, Pernille Teisbæk og Heidi Klum er alle tilhængere af det polske brand, du skal kende. Bliv klogere på mærket, som snart forhandles i Danmark

Den polske designer Magdalena Butrym har på kort tid fået international anerkendelse for sin feminine punkstil og sine håndlavede detaljer. Til efteråret kommer mærket fra Warszawa til Danmark, hvor det fås hos Birger Christensen i København.

Alexa Chung, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio, Rosie Huntington-Whiteley, Pernille Teisbæk og nu også folkene bag Birger Christensen. Listen er lang, når det gælder prominente tilhængere af luksusmærket Magda Butrym, der blev grundlagt i Warszawa i 2014 af Magdalena Butrym og på få år har opnået stor anerkendelse og opmærksomhed.

Mærket kombinerer de fineste stoffer med specialiseret håndværk som vævede tekstiler, flettet læder samt broderede ornamenter – alt sammen lavet af dygtige håndværkere fra lokale regioner i Polen. Magdalena Butryms design er ikke bare omhyggeligt udformet med unikke detaljer og finesser, designeren har også et helt særligt øje for tidens store tendenser med subtile referencer til 80’er-punk og edgy blomsterprint. En kombination, som direktør i danske Birger Christensen, Denise Christensen, slet ikke kunne stå for, da hun stiftede bekendtskab med den polske designer.

“Jeg var ikke i tvivl om, at Birger Christensen skulle forhandle Magda Butrym, første gang jeg så hendes fantastiske kjoler. Magda Butrym har et meget stærkt og klart dna. Hun ligner ikke nogen andre brands på markedet, hendes design er en skarp blanding af noget feminint og noget maskulint og altid i de skønneste farver og mønstre. Hendes kompromisløshed hvad angår kvaliteten tiltaler mig rigtigt meget, alt er håndlavet, og så er du ikke i tvivl, når du ser en kvinde med en af Magdas kjoler på. Hun ser chik ud,” fortæller direktøren.

Magda Bytrum fås hos Birger Christensen fra august. Priserne begynder ved 2.100 kroner. Se mere på Magdabutrym.com.

ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF