Angelina Jolie fotograferet af Annie Leibovitz i Cambodia.

Angelina Jolie nyt ansigt for Louis Vuitton

Den 36-årige skuespillerinde poserer for Louis Vuitton og donerer sit honorar til velgørenhed

I en ny kampagne fotograferet af stjernefotografen Annie Leibovitz poserer skuespillerinden Angelina Jolie barfodet på en træbåd i Cambodia iført sit eget tøj og vintagetasken Alto fra Louis Vuitton.

Kampagnen er en del af Louis Vuittons Core Values, hvor kendisser bliver fotograferet med deres egne Louis Vuitton-tasker i omgivelser, der betyder noget for dem. Angelina Jolie donerer sit honorar for kampagnen til velgørenhed - sandsynligvis til Maddox Jolie-Pitt Foundation, som Angelina Jolie og Brad Pitt stiftede for at støtte lokalsamfundet i Cambodia. Netop Cambodia har en særlig plads i Angelina Jolies hjerte - blandt andet fordi hun adopterede sit ældste barn, Maddox, herfra.

Bono, Sean Connery, Sofia Coppola, Keith Richards og Mikhail Gorbatjov er blandt de kendisser, der tidligere har medvirket i Louis Vuittons Core Values-kampagner.

Tasken, Angelina Jolie har valgt på billedet, er ikke længere i produktion, men det franske modehus overvejer nu at relancere modellen. Mon ikke billedet af Angelina med tasken over skulderen kan sætte salget i vejret?