Anna Dello Russos vildeste outfits

Moderedaktør og kreativ konsulent på japansk Vogue er kendt for sine opsigtsvækkende og originale outfits og ikke mindst hatte

1 / 13

More is more. Det må være Anna Dello Russos motto. Hvor Coco Chanels råd var at efterlade det sidste, man har taget på, inden man skal ud af døren, må Anna Dello Russos style rule være den stikmodsatte.

Den japanske Vogue-redaktør er kendt verden over for sine ekstravagante outfits, som ofte inkluderer meget opfindsomme hovedbeklædninger. Her har hun valgt guld fra top til tå i et nærmest science fiction-lignende outfit.

2 / 13

Knaldrødt satinundertøj, blonder og leopard-sko og -clutch. Too much? Heller ikke her, nej.

3 / 13

Anna Dello Russo har ikke kun en svaghed for hatte - hun har også noget for pels. Her ligner hun næsten Snedronningen fra H.C. Andersens eventyr.

4 / 13

Gyldne materialer går igen i mange af Anna Dello Russos outfits. Som her i form af et strutskørt.

5 / 13

Måske ikke det allermest bekvemme outfit, moderedaktøren her har valgt. Men til gengæld ikke så mærkeligt, at hun altid formår at stjæle rampelyset på diverse røde løbere og til de internationale modeuger.

6 / 13

Hmm... hvilken kjole skal jeg vælge til premieren på filmen Tree of Life? Nå ja, en brudekjole. Hvorfor ikke.

7 / 13

Endnu engang i guld fra top til tå. Denne gang med æbler på hovedet.

8 / 13

Modeugerne kan ofte være kolde, og mens andre ville vælge en uldfrakke, vælger Ana Dello Russo naturligvis denne pelsede sag.

9 / 13

Snakeskin-støvler, shiny, gul kjole og dekorative solbriller. Ingen kan beskylde moderdaktøren for at være kedelige. Nogensinde.

10 / 13

Anna Dello Russo har mange, sjove hatte. Men en ananas? But of course.

11 / 13

Anna Dello Russos sko kan være mere eller mindre faretruende at komme for tæt på.

12 / 13

Nogen ville måske tænke "kylling", men det er som om, Anna Dello Russo kan bære det meste, uden at det virker unaturligt.

13 / 13

Endnu engang flasher Anna Dello Russo undertøj. Denne gang med matchende blå blondekjole, blå pels og blå clutch.

Se meget mere af Anna Dello Russos fantastiske garderobe i det nye, store fødselsdags-nummer af Costume, som er i butikkerne fra i dag.