© Annesofiemadsen.com

Anne Sofie Madsen i samme liga som Proenza Schouler

Den seje danske designer vinder prestigefyldt program og skal designe med Swarovski-krystaller!

Vi har før skrevet om den talentfulde danske designer Anne Sofie Madsen, der med sin ultra cool designæstetik både vinder priser og indgår designsamarbejde med Maria Black.

Og nu er Anne Sofie Madsen blevet udvalgt til det prestigefyldte Swarovski Collective Programme 2017, der sætter hende i samme liga som Proenza Schouler, Alexander McQueen, Erdem og andre anerkendte, internationale designere, der tidligere har deltaget og benyttet de fine krystaller i deres kreationer.

Anne Sofie Madsen er blandt 11 vindere – og som udvalgt designer betyder det, at Anne Sofie Madsen nu vil modtage vaskeægte Swarovski-krystaller til brug i hendes SS17-kollektion, som hun vil vise under Paris Prêt à Porter modeuge i september 2016 og under Tokyo modeuge i oktober 2016.

En af de 11 talentfulde designere vil gå med den endelige Swarovski Collective Prize, hvor vinderen modtager 25.000 euro!

Anne Sofie Madsen udtaler selv: "Jeg er meget beæret over at være en del af Swarovski Collective Programme 2017. Det er en fantastisk mulighed for brandet, og jeg ser meget frem til at arbejde med krystaller."

Vi på Costume er i hvert fald også meget spændte på at se, hvad Anne Sofie Madsen finder på med de eksklusive Swarovski-krystaller. Det kan ikke andet end at blive smukt!

© Anne Sofie Madsen AW16