Balenciaga, Saint Laurent og Loewe åbner butikker i København

Snart kan du shoppe de tre luksusbrands i hovedstaden, når de i år og næste år åbner butikker i Københavns luksuriøse shoppingkvarter

Den førende forhandler af luksusbrands i norden, agenturet Group 88, tilføjer de tre high end brands Balenciaga, Saint Laurent og Loewe til deres imponerede portfolio af velrenommerede internationale brands. De tre mærker bliver en del af Group 88s eksklusive brand-familie, der i forvejen huser luksusmærker som Burberry, Gucci, Mulberry og Bottega Veneta.

Det betyder, at du snart kan shoppe goods fra Balenciaga, Saint Laurent og Loewe i eksklusive butikker i indre København. Men du må hellere tælle dine lommepenge og starte en opsparing, for det er nogle dyre damer, vi har med at gøre.

Balenciagablev grundlagt tilbage i 1918 af Cristóbal Balenciaga, men det var først i 1997, at modehuset genvandt sin prominente status. I 2013 blev designeren Alexander Wang udnævnt som Creative Director for Balenciaga, der i dag er et af de mest trendsættende fashionbrands i modebilledet - tænk bare på, hvor mange blogger-babes du dagligt ser med en Balenciaga City over armen.

Saint Laurent blev stiftet i 1961 af Yves Saint Laurent. Mærket bliver af mange betragtet som et af de mest indflydelsesrige modehuse i verden, til dels på grund af ikoniske styles som det androgyne suit fra 1966. I 2012 tiltrådte Heidi Slimane, der tidligere har designet for blandt andre Dior, som Creative Director for Saint Laurent.

High end mærket Loewe, som specialiserer sig i luksus lædervarer, blev grundlagt i 1846 og er et af verdens ældste modehuse. De seneste år har det spanske modehus gennemgået flere forandringer: Fra nye designretninger på deres butikker, ledet af Peter Marino, til etableringen af en ny visuel identitet med Creative Director Jonathan Anderson i spidsen.

De eksakte lokationer og tidspunkter for åbeningen af Balenciaga-, Saint Laurent og Loewe-butikkerne er stadig ukendte, men vi lover at holde dig opdateret med nye informationer.