Balmains nye hær af søstre

Balmain scorer 6 power-søstre til deres AW15-kampagne. Det er en familie-affære med Kylie og Kendall Jenner og andre fashionable søster-par

1 / 4

Balmain er nu officielt forvandlet til en familie-affære. Efter at have haft Kendall Jenner i adskillige runway shows, er topmodellen nu endelig med i Balmains AW15-kampagne. Kampagnen er skudt af den populære modefotograf, Mario Sorrenti, og Kendall har denne gang taget den yngste Jenner-søster med, Kylie Jenner, til hendes første high fashion-kampagne.

Kendall Jenner er ikke den eneste, der har taget sin søster med på shoot. Supermodellen Joan Smalls, der før har været ansigt for det franske modehus, er også vendt tilbage – denne gang med sin søster, Erika Smalls, der beviser, at gode gener løber i familien.

Sidst, men ikke mindst, er de to it-girls og modeller, Gigi og Bella Hadid, en del af søster-kampagnen. Balmains kreative direktør, den kun 29-årige Olivier Rousteing, har valgt de tre søster-par, fordi “de repræsenterer den friske, varierede og åbne ånd af en ny generation af mode,” og i den nye kampagne fejres den unikke og ubetingede kærlighed mellem søskende.

Se de virkelig flotte billeder af Balmain AW15 herunder.

2 / 4

Bella Hadid og Gigi Hadid, Balmain AW15.

3 / 4

Kylie Jenner og Kendall Jenner, Balmain AW15.

4 / 4

Joan Smalls og Erika Smalls, Balmain AW15.