Beckham pønser på skokollektion

Victoria Beckham har planer om skokollektion - vi venter i spænding!

Victoria Beckham har en længere historie inden for modeverden. Her tæller diverse designersamarbejder, hendes tidligere ambassadørstatus hos Roberto Cavalli og forsider af britiske, indiske og russiske Vogue. For ikke af nævne hendes eget modebrand.

Nu er tiden kommet til sko!

Til modeugen i New York har fashionlady og tidligere spicegirl, Victoria Beckham, udtrykt stor begejstring for at starte egen skokollektion. Beckham udtalte her, at hun er helt bevidst om, at det er en svær kategori grundet den store konkurrence, men at hun, vigtigst af alt, har en kæmpe vilje til at se det ske.

Skoverden er faktisk ikke helt ny for den 39-årige brite, da hun i forvejen samarbejder med Manolo Blahnik om skodesignet til egne kollektioner. Samtidig er hun dog heller ikke bleg for at få inputs fra eksempelvis frivillige ved New York Fashion Week med flair for skodesign.

Generelt er Beckham en grundig og velovervejet kvinde. Læser man nogle af hendes åbne interviews om hendes designforetagende, står det lysende klart, at hun er perfektionist ind til benet og vil være med i hele processen. Måske er det denne detaljeorienterede tilgang, der har været nøglen til succes, da hun i 2008 under New York Fashion Week debuterede med sin helt egen modekollektion. Selv kritikkere var imponeret over den fuldendte kollektion og beskrev kollektionen som smuk, beundringsværdig og stilet.

I februar 2013 blev hun desuden tildelt den ærefulde titel som en af de 100 mest magtfulde kvinder i Storbritanien af radioprogrammet Woman’s Hour på BBC Radio 4.

Fik vi nævnt, at Victoria Beckham foruden den seje modekarriere er mor til fire? Go powerwoman!