© Yeezy Mafia

Bekræftet: Chanel og Adidas går sammen

Modehuset, sportsmærket og musikeren Pharrell Williams har kreeret et par sneakers, som lanceres i dag

I starten af oktober lækkede en håndfuld billeder af et samarbejde mellem Chanel, Adidas og Pharrell Williams. Der herskede dog tvivl om, hvorvidt billederne var ægte, men nu er samarbejdet bekræftet af en fjerde part: Den parisiske koncepbutik Colette.

Colette lukker og slukker 20. december, og i den anledning giver Karl Lagerfeld den ultimative afskedsgave: Et nyt sneakerssamarbejde.

Chanel overtager Colettes første etage fra 30. oktober til 25. november, og de nye sneakers bliver lanceret i forbindelse med modehusets takeover.

© Yeezy Mafia

Hverken Chanel, Adidas, Pharrell Williams eller Colette har afsløret billeder af sneakersdesignet, mens uofficielle billeder af modellen Adidas Hu NMD som nævnt har floreret på streetwearblogs i en måneds tid.

Chanel og Adidas har ikke tidligere flettet fingre, mens Pharrell Williams har haft et tæt samarbejde med begge parter. Musikeren har blandt andet medvirket i en kampagnefilm for Chanels Gabrielle-taske i foråret, og samtidig har han et langsigtet samarbejde med Adidas Originals, som både har affødt sneakers og tøj.

De nye sneakers fra Chanel, Adidas og Pharrell forventes at blive lanceret i Colettei dag.