© Tommy Hilfiger

Bella Hadid åbner op om at konkurrere med Gigi

Den 20-årige model fortæller om mobning og hvordan det er at være “den anden” Hadid-søster i modebranchen

De indkasserer store millionbeløb, er kampagneansigter for mærker som Dior Beauty og Fendi, ses på catwalken hos alle fra Chanel til Moschino og pryder verdens mest prestigefyldte modemagasiner.

Bella og Gigi Hadid er to af verdens mest efterspurgte modeller, og derfor kunne man dristes til at tro, at søstrene konkurrerer om hvem, der kan lande flest modeljobs. Men ifølge 20-årige Bella Hadid er det langt fra sandheden.

“For det meste er vores markeder fuldstændig forskellige,” udtaler Bella til Harper’s Bazaar Arabia, og fortsætter:

“Og hvis vi bliver booket til et job, og hun får det, eller jeg får det, så er vi glade på hinandens vegne.”

Bella og Gigi ses da også ofte side om side til store modeshows, senest hos blandt andre Tommy Hilfigerog Anna Sui, hvor Bella hjalp sin storesøster ned ad catwalken.

“Der er nok jobs i verden til os begge … Der er ingen grund til at blive sure på hinanden, eller begynde at konkurrere.”

Men hvad så hvis Gigi napper et modeljob, som Bella virkelig gerne ville have haft?

“Vi er familie, så hun kan købe et par sko til mig,” siger Bella med et glimt i øjet.

© Wenn.com

Bagsiden af modelmedaljen

Udefra virker Bella Hadids liv som en drøm; Hun er ung, smuk og karrieren går mildest talt strålende. Men sideløbende med sin travle hverdag kæmper Bella Hadid med den kroniske sygdom Lymes, der medfører udmattelse og smerter i led og nervesystem.

Hertil kommer, at onlinemobning er en fast del af Bella Hadids hverdag, da hun er en af de største modeller på Instagram.

“Det er virkelig hårdt. Du bliver kritiseret for alt, hvad du gør. Så hvis du er tynd og ikke har en røv, vil folk sige: Hvorfor har du ingen røv? Og hvis du så får lavet en falsk røv, bliver de sure på dig, fordi du har en falsk røv,” siger Bella Hadid, og tilføjer, at mobning er en ond spiral, som aldrig ender.

Heldigvis har Hadid en fantastisk familie, der støtter hende, når de hårde ord bliver for meget:

“Det sværeste er at blive bedømt, og det er det, de [Hadids familie, red.] taler med mig om … Jeg har en hel englefamilie.”

ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF