Bella Hadid springer ud som designer
© Instagram / @Bellahadid

Bella Hadid springer ud som designer

Den eftertragtede supermodel bevæger sig ud på ukendt territorium og designer sin allerførste tøjkollektion i samarbejde med mærket Chrome Hearts

I slutningen af sidste år svirrede rygterne om, at Bella Hadid ville springe ud som designer, og i går blev samarbejdet endeligt bekræftet på modellens Instagram.

Bella Hadid er gået sammen med Chrome Hearts, der er forholdsvist ukendt herhjemme. Mærket signatur er rockinspirerede design og en massiv brug af mønstre med alt fra blomster til knive og kors.

I starten af januar gav Bella de første smagsprøver på samarbejdet, da hun delte et billede af en hvid T-shirt med grafisk print på ryggen og en cool læderkasket. Nu har samarbejdet fået en officiel Instagram-konto, Chrome Hearts x Bella, der afslører, at kollektionen blandt andet vil inkludere en cropped sweatshirt med striber på ærmerne, et par trackpants og rå sneakers.

Chrome Hearts' fans tæller blandt andre kendte navne som Jamie Foxx, Cher og Karl Lagerfeld – og mærket vil formentlig få flere yngre fans, takket være det nye samarbejde med Bella Hadid.

Der er endnu ikke offentliggjort en lanceringsdato for samarbejdet, men indtil da kan du se billeder af de nye fællesdesign herunder.