Bianco indgår samarbejde med modeblogger

"Dette er sko, som man faktisk kan bruge, og som ikke bare står på en hylde og ser pæne ud"

Det bedste ved begyndelsen af en ny (og koldere) sæson er uden tvivl, at der atter er en god undskyldning for at erhverve sig nye støvler. Så da nyheden om Biancos nye samarbejde med det norske stilikon og modeblogger Camilla Pihl ramte vores mailboks, var vi ikke et sekund i tvivl om, at her var en nyhed som skulle deles.

Bianco by Camilla Pihl består af 7 styles, som alle er designet med udgangspunkt i Camilla Pihls egen stil: Klassisk med et rocket twist. Støvlerne er produceret i Europa med fokus på gode detaljer, kvalitetsmateriale og godt håndværk.

"Designprosessen har været fantastisk. Jeg startede med et moodboard og drømmen om de perfekte sko. Bianco har givet mig frie tøjler og det har resulteret i, at jeg har fået lavet drømmeskoene. Dette er sko, som man faktisk kan bruge, og som ikke bare står på en hylde og ser pæne ud," fortæller Camilla Pihl om processen.

Vi er vilde med kollektionen og det skandinaviske samarbejde. Priserne starter fra 1.099 kr., og du kan købe kollektionen direkte via Bianco.dk eller i en Bianco butik nær dig.