Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Black Friday 2021: Hvornår er det Black Friday, og hvor finder jeg de bedste tilbud? Vi giver dig svaret her. © Anna Stokland

Black Friday: Her er de bedste rabatter

Black Friday og Cyber Monday er snart over os. Men hvornår er det Black Friday og Cyber Monday i 2021, og hvor finder du de bedste tilbud? Vi guider dig her til, hvor du finder de bedste rabatter på årets største tilbudsdage.

Black Friday 2021

Black Friday er for alvor kommet til Danmark, og vi ser allerede nu frem til at shoppe nogle af vores yndlingsbrands med store rabatter. Mangler du for eksempel en lækker striktrøje, et par sko til vinteren eller måske en smuk festkjole? Eller hvad med et nyt spisebord eller skønhedsprodukter som en god dermaroller? Så kan du med fordel købe det til Black Friday 2021, hvor du kan spare mange penge på alle dine yndlingsmærker og -produkter.

Men hvornår er det Black Friday, og hvor finder du de bedste tilbud? Vi guider dig her til Black Friday 2021.

I artiklen finder du:

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday falder altid på fredagen efter den amerikanske højtid thanksgiving – det vil sige den fjerde torsdag i november. Det betyder, at det i år er Black Friday fredag 23. november 2021.

I de kommende år ligger Black Friday på følgende dage:

  • Black Friday 2022: fredag 25. november
  • Black Friday 2023: fredag 24. november
  • Black Friday 2024: fredag 29. november
  • Black Friday 2025: fredag 28. november

Hvad er Black Friday?

Black Friday er oprindeligt et amerikansk fænomen, der finder sted fredagen efter højtiden Thanksgiving. Her slår både butikker og webshops både de virkelige og virtuelle døre op for kunderne og sætter deres varer ned til hidtil uset lave priser – noget, der forårsager nogle af de vilde scener med amerikanere, der kæmper om alt fra fjernsyn til sko, som ofte florerer på nettet i dagene efter Black Friday.

Gennem de seneste år er flere og flere danske butikker, kæder og webshops dog også kommet med på Black Friday-bølgen og giver på dagen store rabatter på alt fra tøj og sko til skønhedsprodukter og ting til hjemmet.

Black Friday ligger altid i slutningen af november, og mange forbinder derfor Black Friday med julegaveindkøb. Og uanset om du skal købe en julegave til hende eller en julegave til ham, kan du med garanti finde den perfekte af slagsen på nogle af butikkernes tilbudshylder – og så endda til en langt lavere pris, end hvad du ellers skulle have givet for produktet.

Hvorfor hedder det 'Black Friday'?

Navnet 'Black Friday' stammer faktisk fra før 1960'erne i området omkring Philadelphia i USA. Man navngav her dagen efter den tunge trafik og de tusindvis af mennesker, som fyldte gaderne dagen efter Thanksgiving – gaderne var praktisk talt sorte af mennesker.

Butikkerne kom dog lidt senere med deres egen forklaring. Månederne mellem januar og november var nemlig en hård periode for detailhandelen, da mange her ikke brugte nær så mange penge, som de gjorde i årets øvrige måneder. Black Friday markerede derfor et vendepunkt for butikkerne, som fra Black Friday og gennem julemåneden begyndte at få sorte tal på bundlinjen.

Hvornår er det Cyber Monday?

Cyber Monday ligger altid om mandagen efter Black Friday. Det vil sige, at det i 2021 er Cyber Monday mandag 29. november.

I de kommende år ligger Cyber Monday på følgende dage:

  • Cyber Monday 2022: mandag 28. november
  • Cyber Monday 2023: mandag 27. november
  • Cyber Monday 2024: mandag 2. december
  • Cyber Monday 2025: mandag 1. december

Hvad er Cyber Monday?

Nåede du ikke at shoppe alle julegaverne til dine venner, familie og dig selv til Black Friday 2021? Frygt ej – for gennem de seneste år har et nyt koncept, Cyber Monday, vundet ind hos de danske webshops. Cyber Monday er onlinebutikkernes pendant til Black Friday, og du kan derfor gøre en masse gode udsalgskup inden for alt fra tøj til bolig og skønhed – alt sammen hjemme fra din egen stue.

Black Friday- og Cyber Monday-tilbud til dig, der skal shoppe tøj, sko og accessories

Denne liste opdateres løbende. Tjek i mellemtiden vores oversigt over Danmarks bedste lagersalg og outlets.

Black Friday- og Cyber Monday-tilbud til dig, der skal shoppe skønhedsprodukter

Denne liste opdateres løbende. Tjek i mellemtiden vores oversigt over Danmarks bedste lagersalg og outlets.

Black Friday- og Cyber Monday-tilbud til dig, der skal shoppe møbler og andet boligtilbehør

Denne liste opdateres løbende. Tjek i mellemtiden vores oversigt over Danmarks bedste lagersalg og outlets.