Black Friday 2021: Hvornår er det Black Friday, og hvor finder jeg de bedste tilbud? Vi giver dig svaret her.
© Anna Stokland

Black Friday: Her er de bedste rabatter

Black Friday og Cyber Monday er snart over os. Men hvornår er det Black Friday og Cyber Monday i 2021, og hvor finder du de bedste tilbud? Vi guider dig her til, hvor du finder de bedste rabatter på årets største tilbudsdage.

Black Friday 2021

Black Friday er for alvor kommet til Danmark, og vi ser allerede nu frem til at shoppe nogle af vores yndlingsbrands med store rabatter. Mangler du for eksempel en lækker striktrøje, et par sko til vinteren eller måske en smuk festkjole? Eller hvad med et nyt spisebord eller skønhedsprodukter som en god dermaroller? Så kan du med fordel købe det til Black Friday 2021, hvor du kan spare mange penge på alle dine yndlingsmærker og -produkter.

Men hvornår er det Black Friday, og hvor finder du de bedste tilbud? Vi guider dig her til Black Friday 2021.

I artiklen finder du:

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday falder altid på fredagen efter den amerikanske højtid thanksgiving – det vil sige den fjerde torsdag i november. Det betyder, at det i år er Black Friday fredag 23. november 2021.

I de kommende år ligger Black Friday på følgende dage:

  • Black Friday 2022: fredag 25. november
  • Black Friday 2023: fredag 24. november
  • Black Friday 2024: fredag 29. november
  • Black Friday 2025: fredag 28. november

Hvad er Black Friday?

Black Friday er oprindeligt et amerikansk fænomen, der finder sted fredagen efter højtiden Thanksgiving. Her slår både butikker og webshops både de virkelige og virtuelle døre op for kunderne og sætter deres varer ned til hidtil uset lave priser – noget, der forårsager nogle af de vilde scener med amerikanere, der kæmper om alt fra fjernsyn til sko, som ofte florerer på nettet i dagene efter Black Friday.

Gennem de seneste år er flere og flere danske butikker, kæder og webshops dog også kommet med på Black Friday-bølgen og giver på dagen store rabatter på alt fra tøj og sko til skønhedsprodukter og ting til hjemmet.

Black Friday ligger altid i slutningen af november, og mange forbinder derfor Black Friday med julegaveindkøb. Og uanset om du skal købe en julegave til hende eller en julegave til ham, kan du med garanti finde den perfekte af slagsen på nogle af butikkernes tilbudshylder – og så endda til en langt lavere pris, end hvad du ellers skulle have givet for produktet.

Hvorfor hedder det 'Black Friday'?

Navnet 'Black Friday' stammer faktisk fra før 1960'erne i området omkring Philadelphia i USA. Man navngav her dagen efter den tunge trafik og de tusindvis af mennesker, som fyldte gaderne dagen efter Thanksgiving – gaderne var praktisk talt sorte af mennesker.

Butikkerne kom dog lidt senere med deres egen forklaring. Månederne mellem januar og november var nemlig en hård periode for detailhandelen, da mange her ikke brugte nær så mange penge, som de gjorde i årets øvrige måneder. Black Friday markerede derfor et vendepunkt for butikkerne, som fra Black Friday og gennem julemåneden begyndte at få sorte tal på bundlinjen.

Hvornår er det Cyber Monday?

Cyber Monday ligger altid om mandagen efter Black Friday. Det vil sige, at det i 2021 er Cyber Monday mandag 29. november.

I de kommende år ligger Cyber Monday på følgende dage:

  • Cyber Monday 2022: mandag 28. november
  • Cyber Monday 2023: mandag 27. november
  • Cyber Monday 2024: mandag 2. december
  • Cyber Monday 2025: mandag 1. december

Hvad er Cyber Monday?

Nåede du ikke at shoppe alle julegaverne til dine venner, familie og dig selv til Black Friday 2021? Frygt ej – for gennem de seneste år har et nyt koncept, Cyber Monday, vundet ind hos de danske webshops. Cyber Monday er onlinebutikkernes pendant til Black Friday, og du kan derfor gøre en masse gode udsalgskup inden for alt fra tøj til bolig og skønhed – alt sammen hjemme fra din egen stue.

Black Friday- og Cyber Monday-tilbud til dig, der skal shoppe tøj, sko og accessories

NA-KD: Shop tøj og sko til Black Friday

Hos webshoppen NA-KD holder de ikke blot Black Friday, men Black Week – og det betyder, at du i løbet af en hel uge kan finde gode Black Friday-tilbud på flere end 16.000 items inden for kategorierne tøj, sko og accessories. Mangler du en smuk kjole til nytår eller måske en julegave til dig selv, er NA-KDs Black Friday-tilbud bestemt værd at tjekke ud. Læs mere her.

Pilgrim: Køb smykker med 25 procent rabat

Hos smykke- og accessorybrandet Pilgrim får du på Black Friday 25 procent rabat på hele webshoppen. Køb for eksempel fine halskæder, pæne armbånd og smukke øreringe med rabat – enten til dig selv eller en, du har kær. På selve Black Friday får man også en 'Radiance'-halskæde til en værdi af 399 kroner med i sit køb (så længe lager haves). Læs mere her.

Hunkemöller: Spar op til 50 procent på lækkert undertøj

En af de bedste følelser er uden tvivl at iføre sig et lækkert sæt undertøj, så man kan føle sig godt tilpas fra inderst til yderst. Hos Hunkemöller kan du denne Black Friday spare op mod 50 procent på pæne bh'er og fine trusser, men også badetøj og strømper. Læs mere her.

Sif Jakobs Jewellery: Køb smykker med rabat på Black Friday

Elsker du Sif Jakobs fine og feminine univers, må du ikke gå glip af Black Friday-udsalget. Her kan du shoppe halskæder, øreringe, armbånd og ringe med fine rabatter – så der er god mulighed for at købe en julegave til både dig selv og en, du holder af.

Denne liste opdateres løbende. Tjek i mellemtiden vores oversigt over Danmarks bedste lagersalg og outlets.

Køb skønhedsprodukter fra Glossier til Black Friday.
© Glossier

Black Friday- og Cyber Monday-tilbud til dig, der skal shoppe skønhedsprodukter

Glossier: Få rabat på alle Glossiers produkter

I løbet af Black Friday Weekend giver Glossier 20 procent rabat på alle produkter. I forbindelse med Black Friday lancerer Glossier også en række nye gavesæt. Læs mere her.

Matas: Få rabat på alle dine favoritprodukter

Hos Matas kan du få gode Black Friday-rabatter på en lang række skønhedsprodukter, lige fra makeup til parfumer og cremer, og fra flere end 500 brands – så der burde være god mulighed for at finde en masse gode julegaver til hende og julegaver til ham. Læs mere her.

MAC: Lækker makeup til Black Friday-priser

Hos MAC holder de ikke blot Black Friday, men Black Friday Week – og det betyder, at du fra mandag 22. november til søndag 28. november kan få 25 procent rabat på alle MACs produkter – lige fra hudpleje til makeup. Læs mere her.

Hairlust: Forkæl dit hår

Mangler du hårpleje, og må det gerne være bæredygtigt? Så må du ikke gå glip af Hairlusts Black Friday-tilbud på skønhedsprodukter til håret. På deres side finder du for eksempel shampoo og balsam, kosttilskud og børster, der tilsammen kan gøre dine lokker endnu smukkere. Læs mere her.

Nicehair.dk: Store Black Friday-rabatter på alle din yndlingsmærker

Elsker du brands som Karmameju, Ecooking, Embryolisse, MAC og Tromborg? Så må du ikke gå glip af Black Friday hos Nicehair.dk, som lover store besparelser på en bred vifte af produkter fra flere kendte mærker. Her finder du både hårpleje, hudpleje og makeup, men også parfume og elektronik som føntørrere, glattejern og krøllejern. Læs mere her.

Denne liste opdateres løbende. Tjek i mellemtiden vores oversigt over Danmarks bedste lagersalg og outlets.

Black Friday- og Cyber Monday-tilbud til dig, der skal shoppe møbler og andet boligtilbehør

Saxo: Køb boggaven til dig selv eller andre på Black Friday

Skal én, du elsker, forkæles med en god bog – eller måske er der en klassiker, du gerne selv vil have læst? Hos Saxo.com kan du finde store Black Friday-rabatter på tonsvis af bøger – lige fra krimier til kogebøger de bedste bestseller-romaner. Find alle Black Friday-rabatterne her.

And Light: Black Friday-rabatter på designermøbler og -lamper

Hos And Light kan du godt glæde dig til Black Friday – webshoppen lover nemlig den største Black Friday nogensinde. Spar op til 70 procent på designerlamper og -møbler fra brands som Fritz Hansen, &Tradition, Flos og Gubi. Læs mere her.

Møbel Nord: Møbler og belysning til nedsatte priser

Mangler du en ny lampe til stuen, et nyt spisebord eller måske en opbevaringsløsning til dine sko? Så kig forbi det online Black Friday-udsalg hos Møbel Nord, der huser brands som House Doctor, Hübsch og Bloomingville.

Nordic Dream: Få stor rabat på din drømmeseng til Black Friday

Mangler du en ny, lækker seng, må du ikke gå glip af Black Friday-udsalget hos Nordic Dream. Her kan du få store rabatter på både kontinentalsenge, elevationssenge og boxmadrasser – og du kan helt sikkert finde en seng i en farve og stil, der passer perfekt ind i dit soveværelse. Læs mere her.

Denne liste opdateres løbende. Tjek i mellemtiden vores oversigt over Danmarks bedste lagersalg og outlets.