Bliv en god modefotograf!

Den super seje fotograf Louise Damgaard introducerer et kursus i Fashion Photography i København. Læs mere her

Dan danske modefotograf Louise Damgaard er en af Costumes moderedaktørs yndlingsfotografer og nu starter hun et tre ugers intensivt kursus i Fashion Photography, som du kan komme med til.

Louise skyder blandet andet billeder for Grazia, Vice, Contributor magazine, Diesel, Dazed Digital samt mange flere og har taget billeder til nogle af de største modeshows verden over. Hun blev uddannet fra London College of Fashion i 2008 og blev straks udnævnt som en fotograf 'man skulle holde øje med' af magasinet Wallpaper.

Nu deler Louise ud af sin erfaring og viden med et kursus for foto- og modeaspiranter, der ønsker at fordybe sig i modefotografiets verden og skabe sit eget udtryk med et kamera i hånden. Kurset fokuserer på idégenerering og hvordan du opbygger og arbejder med mood boards for at skabe sammenhængende, bemærkelsesværdige modeserier. Som deltager på det tre uger lange kursus vil du blive præsenteret for forskellige opgaver indenfor modefotografi, identitet, subkultur, street style, behind-the-scenes og editorials. Formålet med dette er blandt andet at give dig redskaberne til at skabe en stærkportfolio, som bagefter kan give dig jobs i modebranchen.

Læs meget mere om dette på Louisedamgaard.com/course