Soft Gallery lancerer en voksenkollektion, hvor de har fået fem kunstnere, blandt andet Kristine Mandsberg og brasilianske Rafaela De Campos, til at designe eventyrlige motiver af for eksempel sommerfugle.

Blødt børnetøj er blevet voksent

Danske Soft Gallery lancerer en voksenkollektion med eventyrlige motiver af blandt andet sommerfugle

Siden 2008 har Soft Gallery klædt unger blødt på i jersey med søde motiver. Lige siden har kvinder trodset størrelser og smøget sig ned i mærkets børnetøj. Det behøver vi ikke længere. Soft Gallery lancerer nemlig en voksenkollektion, hvor de har fået fem kunstnere, blandt andet Kristine Mandsberg og brasilianske Rafaela De Campos til at designe eventyrlige motiver af for eksempel sommerfugle, påfuglefjer, cobraslanger med to hoveder og majestætiske tigre. De er med små eksplosioner af farver broderet på kollektionens grå, gule, hvide og pudderfarvede unisex sweatshirts og T-shirts og bukser, buksedragter og veste til kvinder. I jersey og så fint. En T-shirt koster fra 700 kr. og en vest fra 1.000 kr.
Få Soft Gallery hos blandt andre Companys, Frederiksberggade 24, København, Creme de la creme de la Edgar, Kompagnistrædet 8, København og FF2, Volden 29, Århus. Se mere på Softgallery.dk.