Bottega Venetas luksuriøse efterår

Bottega Venetas efterår byder på åbningen af det første Maison samt en smuk kollektion fra catwalken

Bottega Veneta har åbnet deres første maison i et kæmpe hus på Via Sant'Andrea i Milano, der huser hele deres kollketion. Med andre ord: en flag ship store, hvor du kan købe alt hvad et Bottega-hjerte måtte begære.

Butikken hylder det unikke og diskrete milanesiske design, som vi kender fra Bottega Veneta og det var også, hvad der fyldte catwalken for deres forårs- og sommerkollektion 2014. Her så vi et gennemført arbejde med materiale og volumen, der var hovedfokus for kollektionen, der udstrålede både det feminine og det moderne. Farvepaletten rakte fra intense mørke farver som sort, grå, navy, espresso, armygrøn og brændt rød til de mere blege neutrale farver.

Bottega Veneta havde desuden fremstillet et helt nyt materiale denne sæson der var lige dele bomuld og kobbertråd. Derudover var der arbejdet med silke, organza, silkesatin og andre luksusmaterialer.

Til butiksåbningen af det nye maison var blandt andet Anna Dello Russo, Kate Lanphear og it-girl Miroslava Duma, som I kan se herunder.

Anna Dello Russo sammen med Bottega Venetas kreative direktør Tomas Maier.

Kate Lanphear og Patrick Li.

Miroslava Duma.