Brooke Shields i front for Mytheresa

Smukke og megaseje Brooke Shields bliver den ottende i rækken af inspirerende kvinder, der står i front for Mytheresa – kom tæt på hende i denne must see-video

Vi kender bedst Brooke Shields som 80'er-ikon, skuespillerinde, tidligere model og forfatter, men nu kan Shields altså også skrive Mytheresa Woman på sit cv.

Den eksklusive webshop, Mytheresa.com, har udpeget den smukke skuespillerinde som deres nyeste muse, og resultatet er blevet en enkel, gennemført kampagnevideo. Her er Shields klædt i flotte outfits fra Stella McCartney, Calvin Klein, Edun, Simone Rocha, Alexander McQueen og Balenciaga, mens hun fortæller om sit møde med moden i New York og herunder sit modelarbejde og sin skuespilkarriere.

Senest har Mytheresa indgået samarbejde med blandt andre Alexa Chung, Diane Kruger og Clémence Poésy, og webshoppen er stolt og tilfreds med valget af sin nyeste Mytheresa Woman: “Brooke Shields repræsenterer hvad hele Mytheresa Woman-konceptet handler om – kvinder, der inspirerer andre kvinder," udtaler Justin O'Shea, som er indkøbschef hos Mytheresa.

Og vi kunne ikke være mere enige – Brooke Shields er skøn og inspirerende i denne fine video:

Her på Costume.dk er vi nu bare spændte på at se, hvem mon den næste inspirerende Mytheresa-kvinde bliver ...