Butikken du skal glæde dig til: Ganni Postmodern

I Gannis nye konceptbutik kan du shoppe tidligere kollektioner, samples og eksklusive runway pieces. Læs det hele her

Det danske superbrand, Ganni, åbner sin første konceptbutik: Ganni Postmodern. Butikken, der åbner d. 13. november, har bellighenhed på det dejlige Christianshavn i et gammelt posthus.

Butikkens bygninger har inspireret butikkens indre: loftet er postkassserød, der står i kontrast til de hvide, minimalistiske og moderne træmøbler. Prøverummene er vintage-inspirerede, og butikken har fået sit helt eget logo.

"Jeg er begejstret for, at vi åbner vores første Ganni Postmodern-konceptbutik på Christianshavn. Det er et af mine yndlingsområder i København, smukt med en afslappet vibe. Og bygningen, et gammelt postkontor er et perfekt hjem for os – firnurligt og stilet. Det er det perfekte hjem for past season-kollektioner, samples og andre sjældne ting,” fortæller Ditte Reffstrup, kreativ direktør hos Ganni.

I Ganni Postmodern-butikken vil der være guld at finde, når der kan shoppes tidligere kollektioner, samples og eksklusive items fra catwalken fra det danske brand.

Butikkens åbningstider er mandag til fredag klokken 10.00-18.00 og lørdag klokken 10.00-16.00, på Overgaden Oven Vandet 40, 1415 København K.

ALT DET DU IKKE VIL GÅ GLIP AF