Cara kommer til Danmark

Tidens hotteste model skal gå modeshow i Danmark

I det nye nummer af Costume 135 har vi sat fokus på en af verdens største modeller netop nu: Cara Delevingne. Det er som om, at der er gået Cara-mania i hele verden og alle vil have lidt af den populære model, der altid har en horde af fotografer efter sig til modeugerne. Cara har for nuværende sæson blandt andet gået show for Burberry Prorsum, Cacharel, Chanel, Dolce & Gabbana, Just Cavalli, Marc Jacobs, Missoni, Oscar De La Renta og mange mange flere.

Nu skal Cara gå show i Danmark senere på måneden - nemlig for danske Charlotte Sparre. Charlotte Sparre har i mange år haft fokus på udlandet, hvor hun med stor succes er repræsenteret i nogle af verdens bedste butikker, blandt andre Le Bon Marché i Paris og Beams i Japan, hvor Charlotte Sparre's design hænger side om side med mærker som Marc Jacobs, Fendi og Marni.

  1. juni vender Charlotte Sparre atter fokus mod Danmark, når hun viser Spring/Summer 2014 kollektionen frem ved et show i de smukke omgivelser på Statens Museum for Kunst, for både dansk og international presse samt indkøbere, heriblandt netop Le Bon Marché og Beams.

Om beslutningen om et show i København udtaler Charlotte Sparre:

”Skandinavien har en høj stjerne i udlandet når det kommer til design, og når jeg har møder med de internationale indkøbere under modeugerne i Paris og Milano, spørger de tit ind til Danmark. Derfor var det logisk for mig at invitere dem til København og vise min kollektion frem i mit hjemland - og samtidig også vise de danske indkøbere og presse mit bud på Spring/Summer 2014.”