Cara og Kate i ny Mango-kampagne

To af vores all time favoritmodeller, Cara Delevingne og Kate Moss, poserer endnu engang sammen – denne gang for det spanske brand, Mango

Det er ikke første gang, vi ser de to supermodeller posere sammen: Sidste år skødCara Delevingne og Kate Moss nemlig Burberrys My Burberry-kampagne sammen.

Nu er de to cool og smukke modeller igen mødtes foran lærredet – denne gang for det spanske brand, Mango.

Det første billede fra Mangos efterårs-/vinterkampagne, #somethingincommon, er et veninde-billede ud over det sædvanlige med de to smukke modeller i friske hvide T-shirts, taget af det hollandske fotografmakkerpar, Inez & Vinoodh, der blandt andet står bag utallige kampagner og fotoserier for blandt andre Vogue, Harper's Bazaar og Vanity Fair .

Det er første gang, at den 22-årige Cara Delevingne poserer for brandet, mens den garvede model, 41-årige Kate Moss, også var ansigt for brandet tilbage i både 2011 og 2012.

“At have Kate som min partner in crime er ideelt,” siger Cara Delevingne om samarbejdet. “Vi er en farlig kombination. Jeg beundrer hende personligt og professionelt. Hun repræsenterer et sandt modeikon. Det er privilegium at lære og dele denne oplevelse med hende.”

Allerede i tirsdags teasede Cara Delevingne for kampagnen på sin Instagram-profil, @caradelevingne, og nu hvor vi har fået hendes modelmakker afsløret, må vi indrømme, at vi er meget begejstrede og glæder os til at se den fulde kampagne.

Se videoen herunder: