© Benedict Brink

Cecilie Bahnsen i internationalt designsamarbejde

Bahnsen er endnu en gang klar med et nyt designsamarbejde, der denne gang er resulteret i en lille, eksklusiv skokollektion, der blot tæller fire styles. Og du skal formentlig skynde dig, hvis du skal have fat i et par.

I samarbejde med det singaporeanske sko- og accessorybrand Charles & Keith er Cecilie Bahnsen nu klar med en lille og eksklusiv skokollektion, der består af fire styles – tre par Mary-Jane-inspirerede sko og en klassisk mule, som alle er genfortolket med Bahnsens smukke finish og couture-lignende touch.

Kollektionen er inspireret af traditionelle skoleuniformer, og derfor er billederne af den skudt på kostskolen Herlufsholm.

“Jeg har altid været fascineret af skoleuniformer. Jeg tror, det forklarer, hvorfor jeg elskede Mary Jane-skoen i Charles & Keiths kollektion så meget. Det er en traditionel skolepige-sko, men den har også kvalitet af en maskulin-feminin kontrast, som jeg altid leder efter. (..). Jeg synes, kombinationen af den klassiske Charles & Keith-form og vores touch er meget smuk. Det har været virkelig spændende at se, hvordan vi kan oversætte vores univers til en sko. Det føltes næsten som om, vi morfede vores kjoler i en sko," siger Cecilie Bahnsen om samarbejdet.

Det er anden gang, at den danske designer samarbejder med et internationalt mærke om en skokollektion – tidligere har hun lanceret en mindre kollektion af pyntede og feminine velcrosandaler sammen med japanske Suicoke.

Charles & Keth og Cecilie Bahnsen-kollektionen er tilgængelig fra 25. maj 2020 på Cecilie Bahnsens egen hjemmeside samt på Charles & Keiths.
Og hvis dette samarbejde kommer til at gå bare halvt så godt som Bahnsens forrige, skal du nok ikke tøve længe med at få fingrene i skoene. Priserne ligger mellem 250 og 350 euro.