Cheap Monday forærer 10.000 jeans væk

I anledningen af Cheap Mondays 10 års fødselsdag forærer brandet i alt 10.000 jeans væk i 10 forskellige byer. Se, hvordan du får dit par

Cheap Monday er kendt for at lave jeans i god kvalitet til en fornuftig pris. Det svenske brand så første gang dagens lys i Stockholm i 2004, og siden da har mærkets lækre items spredt sig til en stor del af verden.

I anledningen af Cheap Mondays 10-års fødselsdag følte brandet, at det var på tide at give en stor tak til deres kunder verden over. Derfor forærer mærket i alt 10.000 bukser væk den 10/10 klokken 22.00 i 10 pop up-shops placeret i 10 forskellige byer, som alle har åbent i 10 minutter.

Sådan får du dit par Alt du skal gøre for at få et gratis par jeans er at give Cheap Monday et like på Facebook, omtale dem eller smide et hashtag på Instagram. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det heldigvis ikke.

Fra i dag og 10 dage frem (frem til 27. september) kan du stemme på, hvilken by, du mener, der skal have en 10 minutters pop up-shop. Afgiv din stemme her, hvis du mener, at de skal komme til Danmark.

Hold dig opdateret
Hold i øvrigt øje med Cheap Mondays hjemmeside, Facebook, Twitter og Instagram, hvor de vindende byer bliver offentligjort en uge før åbningen. Pop up-butikkernes præcise placering bliver offentliggjort den 9/10 klokken 9.00.

Kan du ikke vente, så shop de skønne jeans her allerede nu.