Choker fra Forever 21 går viralt – fordi folk gør grin med den
© Forever 21

Choker går viralt – fordi folk gør grin med den

Normalt går modeitems viralt, fordi folk er vilde med dem, men dette smykke fra Forever 21 bliver delt af den helt modsatte grund

Her på det seneste har vi set meget tøj, som er blevet så populært, at folk har oprettet Instagram-profiler for at hylde det.

Senest blev der oprettet en profil til ære for denne dunjakke kaldet That Puffa, og nu er det et smykke fra highstreetkæden Forever 21's tur til at gå viralt. Desværre for folkene bag Forever 21 går denne choker ikke viralt, fordi folk er vilde med den. Tværtimod deler folk billeder af den, fordi de synes, at den er grim.

Psst ... Denne Instagram-profil beviser, at Zara-afhængighed faktisk eksisterer, se selv her

Vi har ellers set en opblomstring af choker-tendensen anført af både Kim Kardashian og Kendall Jenner. Netop derfor har Forever 21 set deres snit til at tage tendensen to the next level og valgt at designe en oversize choker. Men dimensionerne af dette design blev altså for meget for internettet.

Dette ses blandt andet i Twitter-brugeren Posh Spice tweet, hvor hun deler et billede af chokeren og spørger, om denne choker er et smykke eller en nakkestøtte?

Siden har der været mange reaktioner på chokeren og folks primære respons er, at de simpelthen ikke forstår den.

Chokeren kan ikke længere fås hos Forever 21, men det har ikke stoppet folk fra at dele billedet af det famøse halssmykke.

Nogle Twitter-brugere har endda taget joken videre og delt billeder af bizarre ting rundt om halsen sammen med en kommentar om, hvor vidt choker-tendensen mon vil gå?

Selvom man siger, at al omtale er god omtale, er det vist ret åbenlyst, at folk synes, at Forever 21 har taget choker-trenden lidt for vidt.