Christian Louboutin farver din verden rød med ny app

Den ikoniske røde farve ekspanderer og denne gang i form af en ny app, der er et musthave for dig der elsker mode. Se den her

Hvis du synes, verden ser lidt for kedelig ud, så skal du prøve den nye app Louboutinize. Skodesigneren Christian Louboutin har netop afsløret en ny fotofilter-app med tre forskellige filtre – og ifølge Wwd.com er der flere på vej.

Du kan tage billeder direkte med din iPhone og tilføje de forskellige filtre, eller de kan tilføjes på dine eksisterende billeder.

Det første filter, rouge, pryder hele dit billede med Christian Louboutins ikoniske røde farve. Det andet filter, crystalize, får billederne til at se ud som om, du kigger gennem et ødelagt spejl, mens det tredje og sidste filter, legs, giver dig muligheden for at sætte benene fra blandt andre Dita Von Teese, en hest, en fodboldspiller sammen med et andet billede.

Du kan selv hente Louboutinize-appen gratis til din iPhone på iTunes' App store og afprøve de tre nye filtre samt dele dit Louboutinize-billede med #Louboutin på de sociale medier.